Angel161023 Firdevs27 kız diyordu tahminde oğlan geliyor 🤣 keseden tahmin edenler de hep kız diyordu, bebeğin kesede nasıl yerleştiğine göre de bir tahmin yapılıyordu ona da hep kız dediler ama %100 erkek bacım 🤣
Firdevs27 Angel161023 tahmin edebilen varsa ben de ultrason resmini eklemek istiyorum ikinci gebeliğim ve çok heyecanlıyım
Alyask Angel161023 kaçıncı haftada erkek olduğu kesınlestı acaba ? Erkek erken gösterir derler ya bende 11 haftalık olunca bakacak doktor
Glnrskr Firdevs27 Benim doğru çıktı ilkte herkes kız diyordu takvime baktım yüzük falı vs ne varsa hurafe yaptığımda erkek çıkıyordu Çin takviminde de erkek çıkmıştı sonuç hepsi doğru 😂 oğlum olacak nasipse
Esum48 Firdevs27 kiz 🥰 internette cesitli siteler var bazilarinda erkek cikiyor. Ama cevremdekilerin de dogru oldugu site sabahin sitesi ordan bakabilirsiniz 🥰
Firdevs27 Sarina98 Çin takvimine göre bende de erkek çıkıyor eşim de kız hissediyorum diyor biri oğlumuz var hayırlısı neyse olsun diyorum artık
Pelinezmiram Esum48 gebe kaldığın ay yazan yere son adet gördüğüm ayımı yoksa hamile oldugun aynı onu çözemedim🤣