bulutunannesi33 ozgeege bende 😂 ıkı ay oldu bacaklarmda bıse cıkmıyo kltk altmda aynı ozel blgemde ck ck az 😂 kas kırpık dokuldu ama saclarım woooww rapunzel oldu😂✌️
ozgeege bulutunannesi33 oh oh maşallah ne güzel işte bak 🤗☺️ Benim de baya farkedilir derece de azaldı keşke böyle olsa hep 😂
Gamzeciks ozgeege benimde tam tersi arttı sanki. Göbeğimde yoktu şuanda baya çıktı :( niye böyle oldu acaba.
ozgeege Gamzeciks karında herkesin artıyormuş canım ama Doğumdan sonra dökülüyormuş o yüzden aldırmayın diyorlar sıkma canını hiç
ozgeege Arzymn ayyy darısı başıma :) Allah bağışlasın kız mı erkek mi oldu 🤗 tüylenmenin etkisi varmı acaba cinsiyette 🙈
zynpnil Ay benimde öyle ikinci agdama neredeyse iki ay sonra gittim 😁 kaş bıyıkta aynı şekilde. Benimde oğlum olucak inşallah. Cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ☺️ cildim ve saçlarım çok parlak internette Okumuştum pek inandırıcı gelmedi sanki öZel bakım yapıyormuşum gibi ☺️
ozgeege zynpnil ohh maşallah maşallaah benim de baya baya seyreldi geç de çıkmaya başladı sevindim valla böyle olduğuna 🙈
eaciftci ozgeege benimde öyle oldu canım önceden muzdariptim bu konudan hamileliğim boyunca çok rahat ettim bacaklarım da bile çıkmıyor
EceKndkci ozgeege oh ne güzel bende bildiğin mahmut ağa oldum valla ümidim doğurunca dökülmesinden yana 😂😂
Zeynpatak ozgeege aynen biyiklarima ozellikle cok sevindim 😊ama gobegimde tuylenme oldu . Dogumdan sonra dokuluyo diyolar ya bakalim