ozgeege Kızlar farkettim ki hamile kaldığımdan beri afedersiniz tüylenmem azaldı yani geç çıkıyor başına gelen var mı ben hep tüylenmenin arttığını duymuştum benim geç çıkınca bilemedim 🤷🏻♀️🙈😂
MelekMervertlek Bskrt ozgeege benim 🖐🏻Bacağımdaki olan tüyler döküldü bıyığım çıkmadı ama bikini bölgesi aynı
ozgeege Reina yapmaaa 😂😂 inşallah öyle olmaz ya ne güzel sevinmiştim 🤣 Doğum yaptın mı canım cinsiyeti kızsa azalıyormuş erkekse çoğalıyormuş doğru mudur acep internette öyle yazmışlar da 🤔
sdkln ozgeege Benimde kaş ve bıyıklarım geç çıkmaya başladı şimdi okuyunca farkettim inşallah azalsın da😄 Ama göbek bölgemde çok arttı tüyler o da doğumdan sonra dökülür inşallah 🤷🏻♀️
Hola sdkln benimde gobek bolgemde asiri cogalmisti gittim aldirdim valla 1 ay oldu hala o kadar tek tuk ki yok diyecegim😁 sonrasinda isterse cogalsin lazerde daha iyi gorunur 😅
ozgeege ATC maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼☺️ Valla o zaman alakası yokmuş çünkü az önce internetten okudum kızsa azalırmış erkekse çoğalırmış yazmışlar sen bu tezi çürüttün 😂🙈
Reina ozgeege benim kızım olacak epey azaldı😅 ama bilemiyorum tabi. Doğum yapmadm daha canm. 36+1 deyim
Zeynpatak ozgeege aynen biyiklarima ozellikle cok sevindim 😊ama gobegimde tuylenme oldu . Dogumdan sonra dokuluyo diyolar ya bakalim
Grycaglar ozgeege Bende esmer biri olarak en büyük sıkıntılarmdan bırıdır hep ama ne alakaysa 8 aylık hamıleyım 3 kere agda anca yaptrdm o kadar azaldıkı ınanılır gıbı degıl 🤷🏻♀️
ozgeege Reina Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah canım sağ Salim 🙏🏼🤗 ben daha yolun başındayım bakalım ne olacak 😂