Aybars_34 sltn2686 Hadi ya hayırlısı olsun inşallah Benim de bir kızım var Bu ikinci gebeliğin Doktor da erkek dedi haftaya tekrar bakacak bakalım İnşallah öyledir sağlıklı olsun tabii ki ama gönlümden erkek olması geçiyor
Yellowwolf Aybars_34 sizin kız, siz bana adet bitiş tarihinizi demeden tahmin edemezdim.. Diğer hanım efendi için erkek dedim o sizden önce doğum tarihini ve adet bitiş tarihini yazmıştı ikinizi etiketlemişim kusura bakmayın..🌺
Aybars_34 Yellowwolf tamam yazıcam bugunki kontrolde doktor erkek dedi ama bakalm haftaya tekrar gel dedi tekrar bakacak
sltn2686 Yellowwolf inşallah değişmez daha haftamız erkek bakalım kız erkek farketmezde birkere erkek dedi öyle gitsin 😂
Elanrkybs Yellowwolf https://share.icloud.com/photos/062bQ-k7RX4czVR32aIt3SSew Tahminde bulunur musunuz?
Ozlemgul sltn2686 Yellowwolf benimkine de bakar mısınız ? 26.04.97 doğum tarihim 27 Mayıs son adet 2 Haziran da bitiş muhtemel tarihim çok merak ediyorummm ♥️🙏🏻
Yellowwolf edagll Kendi doğum tarihinizi yazın ve son adet bitiş tarihinizi ona göre bir tahmin söyleyebilirim..
Aybars_34 Yellowwolf merhaba öğrenince yazarım demiştim kız tahmin etmiştiniz fakat cindiyeti erkek geçen haftada tahminde erkekti siz kız demiştiniz
Yaren12445 Yellowwolf bana da bakarmisiniz. 13 Kasım 2003 doğum tarihim 28 Mart 2024 te son adet tarihim
Yellowwolf Erva18 hayır ultrasona göre söylemiyorum.. Doğum tarihiniz ve son adet tarihine göre tahmin yapıyorum..
Yellowwolf Sbeyza Sbeyza bebeğiniz muhtemelen kız.🌼 Doğum tarihiniz (2000) baz alarak söyledim 200 yazmışsınız.. Bir sıfır rakamı yanlışlıkla eksik yazmışsınızdır diye düşündüm.