Aybars_34 Doktor bir tahminde bulundu bugun haftaya tekrar gel tekrar bakalım net bir şekilde dedi sizde bir tahminde bulunurmusunuz lütfen
Yellowwolf Aybars_34 Bana kendi doğum tarihini gün, ay, yıl şeklinde söyle.. Ve son adet tarihini %80 doğru tahmin vereyim sana.
sltn2686 Yellowwolf 16/12/1997 Son adet tarihi 27 Nisan doktorun bir tahmini var bakalım tutacakmı eğer bakarsanız 😁
Aybars_34 huysuz__ bacak arası görünmüyokı kapalı yltrasyonsa bile doktor zor gördü vebir tahmindebulyndu doktor ama herkese soruyorm tabi bilenler var iyi tahmınde bulunan
huysuz__ Aybars_34 burda da bacak arası kapalı ama testis görünmüyo erkek bebeklerde dolu duruyo kapatsa bile , tabi kesin kızdır diyemem de kıza benzettim ben. Yan pozisyonda ultrason var mı 11-14 haftalık nubu görünüyorsa bakalım
Aybars_34 huysuz__ yok baska görüntüsü daha küçükk zaten ama doktor bi tahmınde bulundu bugun ve erkek dedi renklı ultrasyonşada baktı
Silan_Abdullah huysuz__ abla benimki erkeğe benziyor dedi ben 36+6 haftalığım sence kız olur mu neye göre alışveriş yapayım
Aybars_34 huysuz__ Yani ben 15 /16 haftalarda gitmeyi düşünüyordum tam net bir şekilde belli olsun diye henüz Cinsiyeti belli olmaz diye Ama doktor bir tahminde bulundu haftaya tekrar gel kesin net bir şey söyleyeyim dedi ve Tahmini de erkek söyledi
Gul_beyaz Senaserhan Yellowwolf Yellowwolf Canım bana da bakabilir misin 24 Aralık 1993 Son adet 1 nisan
Aybars_34 sltn2686 Hadi ya hayırlısı olsun inşallah Benim de bir kızım var Bu ikinci gebeliğin Doktor da erkek dedi haftaya tekrar bakacak bakalım İnşallah öyledir sağlıklı olsun tabii ki ama gönlümden erkek olması geçiyor