Alparslanmom__ Nursah0 erken a kilosuda az ise tekrar dönebiliyorlar çünkü benimde öyleydi 30 haftada baş aşağı dedi doktor 33 haftada gttm sola dönmüş yatıyor dedi şuan 35 haftalığım tekrar baş aşağı dönmüş sürekli dönüyorlar yani belli olmuyor
Enfal_06 Nursah0 bizimde bugün makat gelişiydi her zaman baş aşağı olurdu doktor bu haftalarda normal dedi bebek aynı pozisyonda durmaz bu haftalarda
gmz10 Ben de 26. haftada gittiğimde baş aşağı demişti, erken gelmişti ama değilmiş normal. 33 e girdim hala aynı duruyor. Hatta erken dönmesi daha iyi rahat edersin demişti doktorum, mide yanması, sık idrara çıkma vs olmaz diye.
Nursah0 Feyy çok hareketli bi bebek muayeneye o pozisyonu mu denk geldi aceba bir sonraki muayenede öğreneceğiz 😀
Niloyaaaaa Nursah0 benimde 25te popo üstüydü 28 de baş aşağı dönmüş dedi doktorumuz ama bence tekrar pozisyon değiştirebilir 31-32. Haftadan sonra doğum pozisyonu alıyor deniliyor
elif475475 Nursah0 benim oğlum rahmime düştüğü günden beri baş asagı duruyordu. Bir kere bile erken doğum riski yaşatmadı. Bu gayet normal bir şey aslında her bebek içerde dönüp durmuyor 😁
eea 26 haftalık hamileyim dünkü muayenede makat geliş ama henüz erken dönebilir dedi doktor. Dönmesi için en yapmam gerekiyor önerileriniz var mı?
Hicran57 Nursah0 bende aynıydım canım 15 gün sonra bi gittim tekrar makat pozisyonuna geçmiş dönüyorlar ama 32. Den sonra alanı daraldığı için dönemiyor ondan dolayı telaş etme🥰
Nursah0 Hicran57 teşekkür ederim rahatladım biraz daha öncede bir kaybım oldu o yüzden cok pimpirikli davranıyorum istemeden
Hicran57 Nursah0 benımde 2 kaybım oldu insan panik oluyor hatta aşağıya vuruyor ayaklarıyla sankı her an fırlayacak gibi hissediyorum başı aşağıda olunca aşağıya baskı yapıyor mu ne gibi belirtiler oluyo sizde
Nursah0 Hicran57 Hicran57 başınız sağ olsun cok zor bir süreç atlatmasi cok zor😞 . yok baskı hissetmiyorum eskiye göre daha sık idrara çıkıyorum sadece ama karnim buyudugu icin mi baskidan dolayi mi bilmiyorum 😀
Tugcev Nursah0 bana da doğum pozisyonunda dedi. Burda genel haftayla ilgili post açmıştım, orda herkes aynı şeyi yazmıştı. Olağan bir durum yani 😊 hatta doktor illa değişiklikler olabilir ama şu an sıkıntı yok demişti. 29. Haftaydı ama 28 olanlarda aynı şeyi yazmıştı
Mrvcey Nursah0 benim de 27 de gittiğimde dönmüş olduğunu söyledi doktorum ve iyi bir şey olduğunu belirtti tabi bunun son dk bile değişebileceğini ekledi. Detaylıya girdiğimde oradaki hekim de 32 ye kadar dönmüş olabilir demişti, içinizi ferah tutun normal bi durum