flybrs mucizem_0809 değilim keske olsam büyük şehirde bulunuyor😌 aydın dan bulduk ama gelicek bakalm😂
Malatya44 flybrs öyle bişey yok canım. Bende erik aşermiştim oglum olmuştu. Çogu gebeler ekşi aşeriyo genelde..
ebrarmom08 flybrs erik çekti canm 1 ay önce yedim 1 hafta öncede gene yedim cann isteniyordu ama yedim halden almışlardı 😊
mirapr flybrs bende dondurulmuş var keşke gönderebilsem benim canım da incir istiyor ama yapcak bişey yok
Bayrak34 flybrs Ben sadece eriğe aşerdim. İnternette aşeren hamileler için sayfaları var. Oradan getirtti eşim. Ama yaz eriği gibi olmuyor tadı.
Krasivyy flybrs bnm de canm istiyordu eşim florya da bi manavda bulmuş ismini hatırlamıyorum ama hr mevsimin meyve sebzesi var ve sabaha kadar açık
Minikmelegimleam 2kizannesi- buralarda olcagini pek sanmiyorum cnim bi tursu suyu cekti onu bile zor buldum tursucu yok 😕
Minikmelegimleam Merve71 normalinide bilmiyorum ki 🙈😂 internette varsa ordan bakip ogrenmeye calisayim ☺️
Merve71 Minikmelegimleam 😊 vardır canım ben 1 lt cam kavanoz a yaptım denemek için 😊 can eriği tursusu yaz çıkar
Minikmelegimleam Merve71 anneme yanaşmaya başlayayım iyisimi 😂 mayis haziran arasi bebisim gliyo biraz zor artik annem bahceden toplar yapar bi sisede kaynanadan oh miss 🙈