Gzmom Hamile yogası pilatesi yapan varmı ? Varsa ücretsiz şekilde önerebiliceği bir video varmı acaba ?
mervemurat16 Gzmom sevgili üyemiz başka uygulamalardan bahsetmek forum kuralları gereği yasaktır🌸Diğer üyeler isim önerisinde bulunabilir
Gizem0668 alinsmom_ alinsmom_ merhaba her hafta bir hareket atıyor gördüğüme göre bir hafta boyunca mi yapicaz o hareketi yeni video yüklenene kadar .
alinsmom_ numix Ben hamileliğimi biraz geç fark ettim o yüzden biraz geç başladım. 17. Haftada başladım . Şu an 30. haftadayım. Ama Simge hoca 12. hafta itibari ile atıyor videoları
Gzmom Ben biraz araştırdım ilk üç ay yapılmaması öneriliyormuş ben beklemedeyim o yüzdende doktoruma kontrole gittiğimde soracağım ne zaman olmalı diye bakalım teşekkür ederim bilgi içinde 🙏🙏
alinsmom_ Gzmom evet bebek tutunana kadar yapılmıyor zaten, Ben bebeğe fark ettiğimde 14. haftadaydım sordugumda başlayabilirsin artık demişti. Rica ederim 🌸
alinsmom_ Gizem0668 merhaba. Ben haftada üç kere yapıyorum üç kere de yürüyüş yapıyorum Tamamen sana bağlı yani