1PrensAnnesi___ Crnsln Ne alaka nazar diye bisey var herkes iyi gözle bakmaz bebeklere nazar daha çok değer 40′ı çıkmadan fotoğraf atılmaz
bonik 1PrensAnnesi___ Mikroplardan korktuğum kadar değil :) yenidoğanlar zaten çok güzel oluyorlar güzelleşince de çirkin açıyla falan çeker atarım ne bileyim :)
Crnsln 1PrensAnnesi___ herkesin çocuğu kendine güzel, kötü gözü olanlarla zaten muhattap olacak değilim çok da sakınmamak lazım
metemom_ 1PrensAnnesi___ ben atmam da yanımda kaynanam kalacak o kesin herkese atar üstüne durum da yapar
elifdiyorkii 1PrensAnnesi___ wp’de kenarda bi işaret var fotoğraf çektikten sonra çıkan ona tıklayınca tek kez bakabiliyor
Ask1907FB 1PrensAnnesi___ naçizane fikrim hergün gelemeye bilir ama hergün isterse de atarm ne bilim ben skntı etmiyorum bu konuda herhalde 😇🤭
Cudana Yok atmam kimseye de attırmam. İstisna çok yakın birkaç arkadaşım var doğuma gelemezler çünkü eve kabul edemeyeceğim, iki ay sonra görmeye gelebilirler ancak. Hastaneye gelememiş olan bu arkadaşlarıma atarım. Onun dışında hayır
huzunluponcik Crnsln sonunda benim kafadan biri nazar sadece benim çocuğuma mi var herkesin çocuğu kendine tatlıdır bir çocuğum var 2. Ye hamileyim hep bu düşüncelerle büyüttüm nazar nazar diye kotu enerjiyi üstlerine çekiyorlar olmayacaksa da oluyor
1PrensAnnesi___ huzunluponcik Siz sosyal medyalarda paylaşın o zaman siz inanmazsınız nazara o sizin düşünceniz dinimizde bile nazar varken ben bu kadar rahat olamam herkesin düşüncesi kendine herkes iyi niyetli degill sonuçta
huzunluponcik 1PrensAnnesi___ o zaman siz bebeğinizi fanusta büyütmeyi düşünüyorsunuz hiç dışarı çıkmayın hiç kimse görmesin 🙂
Deletedmom_110 1PrensAnnesi___ ya herkesin bebeği var kim kötü gözle bakabilir ki minnacık bir yavruya öyle insanların da profilimde işi yok zaten engelliler çünkü.. Kızın 20 günlükken yüzü açık şekilde paylaşmaya başlamıştım iki yaşında hala paylaşıyorum yani sosyal medyada paylaştığınız zaman nazar değecek etiketini bir bırakın artık nazar her türlü değiyor zaten sokakta gören biri bile nazar edebilir çocuğunuza Olayın sosyal medya ile alakası yok yani her şeyi oraya baglamayin.
1PrensAnnesi___ huzunluponcik 40 ı çıkana kadar çıkarmam evet o sizin görüşünüz ünlüler bile saklıyor cocuklarını
huzunluponcik 1PrensAnnesi___ ünlülerin paylasimini milyonlar görüyor bizim kendi hesabımızdan kendi ailemiz sevdiğimiz insanları ekliyoruz hesabımızda gizli oluyor onlarda zaten günlük hayatımızda görüştüğümüz insanlar zaten tabi bunlar benim görüşüm
Deletedmom_110 1PrensAnnesi___ En yakın arkadaşıma bile atmadım çok ısrarla istemesine rağmen ama atmama sebebim nazar falan değil evime gelip ziyaret edebilir fotoğraf istemekten anlamsız geliyor
1PrensAnnesi___ Deletedmom_110 Ya sadece nazar değil zaten ziyaret etmesi daha makbul geçer sadece fotoğraf istiyorsa beni takmıyor sadece merak ediyor demektir