1PrensAnnesi___ Ben şahsen atmam kimseye fotoğraf.Görmek isteyen ziyaret edebilir.Siz ne düşünüyorsunuz?
Ask1907FB 1PrensAnnesi___ atarım neden atmayayım ki çok yabancı zaten istemez samimi görenler ister onlarda uzakta olduğu için gelip görme imkanı yoksa napacak mecbur tlfda göreck
1PrensAnnesi___ Ask1907FB Aynı şehirde olanlar gelip görebilir mesela benim ablam farklı sehirde yaşıyor ona atarım ama aynı şehirde olupta İsteyene atmam
EceSB 1PrensAnnesi___ ben tek görünüm şeklinde atıyorum isteyen akraba ya da arkadaş olursa. Gerçi annem ve kayınvalidem herkese atmış 🤷🏻♀️
Ask1907FB 1PrensAnnesi___ naçizane fikrim hergün gelemeye bilir ama hergün isterse de atarm ne bilim ben skntı etmiyorum bu konuda herhalde 😇🤭
Eda1254 1PrensAnnesi___ uzaksa atarım ama öyle sürekli darlayan sürekli isteyen kim olursa olsun terslerim
ipekkus 1PrensAnnesi___ gormekisteyen gelir yakınımda olanlar uzaktakilere lafım yok ama atmam benim tercihim o yönde
bonik 1PrensAnnesi___ Ziyaret edip çocuğuma mikrop getirip beni darlamasınlar da saat başı bile fotoğraf atabilirim. Canım istemezse atmam ama gelmelerinden iyidir bence.
Crnsln 1PrensAnnesi___ ay atarım neden atmayayım ya dünyada ki tek çocuk doğuran ben miyim Allah aşkına napsınlar sizin bebelerinizi 😂 herkese foto atarım yeter ki gelmesinler 😂😂
1PrensAnnesi___ Crnsln Ne alaka nazar diye bisey var herkes iyi gözle bakmaz bebeklere nazar daha çok değer 40′ı çıkmadan fotoğraf atılmaz
huzunluponcik Crnsln sonunda benim kafadan biri nazar sadece benim çocuğuma mi var herkesin çocuğu kendine tatlıdır bir çocuğum var 2. Ye hamileyim hep bu düşüncelerle büyüttüm nazar nazar diye kotu enerjiyi üstlerine çekiyorlar olmayacaksa da oluyor
gozdeyildirim 1PrensAnnesi___ eve gelip mikrop getirecekler bi de hizmet bekleyeceklero da yetmeyecek bilmiş bilmiş konuşacaklar ne gerek var hiç gelmesinler daha iyi tek fotoğraf gönderirim yeter 😅
Nurcantas65 Atmam ve atmadimda,suanki bebeğiminde atmayı düşünmüyorum merak eden gelsin bı zahmet görsün,illa birşey getirip takmasina gerek yok gelsin görsün gitsin.