Firdevs27 MiracAlpinannesi ay aynı haftadayiz benmde 3 yaşında oğlum var 83 kilo ile hamile olduğumu öğrendim hayırlısı ile 12. Haftalarda ikili teste gideceğim ❤️
Elzemm_ MiracAlpinannesi 15+4 haftalık hamileyim 67 ile hamile kaldm 65 kiloyum şimdi ilk aylarda ağır bir grip yasadm yeni yeni iyi oluyorm ondan kötüdm yoksa hamilelik im iyi geçerdi şuan iyiyim Çok şükür
100924 Elzemm_ hayır maalesef bağdaş kurmuş oturuyor pozisyonundaydı doktor göremedi yarın tekrar gidicem inşallah bu sefer öğrenebilirim
Jccjcjcc MiracAlpinannesi En zoru ilk aylar diyolar ama inşallah bı an önce geçer hiç yemek yiyemiyorum sadece salatalık oda bı iki dilim kadar
Sinemaslan8678 NKaratk bende 13+5 benimde mide bulantılarım halsizliğim iştahsızlığım var ne zaman geçicek diye bekliyorum
Betulozgur Nesemom13 bel ağrısı yine geciyor biraz dinlenince ama sırtımın ağrısına bi çözüm bulamadım göğüs kafesimin hizasından başlıyor sırtımın sol üst kısmıda batıyor kocama ovduruyorum işten geldiğinde biraz rahatlıyor ama tam geçmiyor kaç gündür böyle😐