Dlrdilara Elif0309 resmen aynısı ben de 63 ile hamile kaldım şu an 64 ama 11 haftalık benimki. Hiç bulantım olmadı ama hep uyudum 🤭 inşallah iki hafta daha kilo almazsam iyi olacak
Cansugmsky Dlrdilara Bende 11+1 haftalığım bende de mide bulantısı vs olmadı sadece hep uyumak istedim.sizin kontrol ne zman kaçıncı gebelik cinsiyet ne zaman öğreniriz ben çok merak ediyorum 🙈
hepoyleolurzaten_ HaticeNur1604 bende 27+3 ☺️nasıl geçiyor bebek haraketleri gün içerisinde ne kadar oluyor?
HaticeNur1604 hepoyleolurzaten_ bunu yazdıktan 2 gün sonra doktoruma gittim ve sancım çıktı yatış yaptım yeni görüyorum ama hareketleri maşallah diyim yani sizin nasıl
aslip7 MiracAlpinannesi 38+0 normal doğum bekliyorum ama benim kız çok nazlı çıktı gelmiyor dua eder misiniz normal doğum yapayım 😩
Demirsmom aslip7 41 in sonuna kadar bekleyebilirsiniz pusuda avını bekleyen sezeryancı doktorunuzu sakın dinlemeyin 😑😑😑😑
MiracAlpinannesi aslip7 İnşallah Hakkınız da hayırlısı olsun saglsaglim kucağınıza almayı.nasip.etsin Rabbım ❤️
Zehraa_123 MiracAlpinannesi 5+4 üz çok şükür bu günlere inşallah bi sorun olmazsa tüp bebek sonucu böyle işte💕🧚🏻♀️
MiracAlpinannesi Zehraa_123 Ay Maşallah size 😊 Rabbım sağlıklı büyütmeyi nasip etsin sonra da kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
Minikmercimek_ MiracAlpinannesi 32.haftadan selammm🥰 boll şişkinlik ve uykusuzluk varr sıcaklardan bunalımlarımdan bahsetmiyorum bile 😁
Sergul1425 MiracAlpinannesi 6+3 her uyandığımda bulantı ile kalkıyorum bnde kilo verdim çok da halsizim
Minikmercimek_ Milina bir gün sakinse ertesi gün fazla hareketli oluyor canım değişiyor yani sağlıkla gelsinler 🐣
Zehraa_123 MiracAlpinannesi Ayy Çokça aminn teşekkür ederim inşallah Allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah 🤲🏻💕😍