Melike-akr MiracAlpinannesi Ara sira agrim giriyor ama sonra tik yok 1 temmuzda son kontrole gitim acilmam yoktu 20 temmuza kadar zamanin var dedi😣
MiracAlpinannesi Melekkk- İnşallah yaşamazsınız 🤭 Uyku hali de var bende okadar zorlanıyorum ki gözümü kapattığımda uyuyorum
MiracAlpinannesi Ece_alya44 Maşallah Sizinki de bitmiş bile Sema125 Ay Maşallah cinsiyeti de belli dimi 🤭 başladı mı hazırlıklar
Sema125 MiracAlpinannesi henüz ufak tefek hazırlıklar dışında pek bir şey yapamıyoruz okulların tatil olmasından ötürü il dışındayız Eylül gibi başlarız tamamiyle umarım ☺️
Sema125 MiracAlpinannesi hayır ilk gebeliğim ben ve eşim öğretmeniz o nedenle ben kendi memleketimde eşim kendi memleketinde takılıyor şimdilik😅
Dlrdilara Elif0309 resmen aynısı ben de 63 ile hamile kaldım şu an 64 ama 11 haftalık benimki. Hiç bulantım olmadı ama hep uyudum 🤭 inşallah iki hafta daha kilo almazsam iyi olacak
Cansugmsky Dlrdilara Bende 11+1 haftalığım bende de mide bulantısı vs olmadı sadece hep uyumak istedim.sizin kontrol ne zman kaçıncı gebelik cinsiyet ne zaman öğreniriz ben çok merak ediyorum 🙈