• Gebelik
  • Kaç Haftalık Hamilesiniz 🤰🧚‍♀️

@"MiracAlpinannesi 31 haftaya girdik bizde bugün hala kıpır kıpır sanki sığmıyor ve kendini sürekli itip alan açmaya çalışıyor gibi bir ağrı var karnımda hep yerini değiştiriyor sanki böyle hisseden var mı hiç

9 hafta 2 günlük miniğim ama gerçekten hiç birşey yapasım yok kızlar sizinde aynı mı bide çok terliyorummm

Ayshes20 Allah a şükür bir sıkıntım yok iyi şuan. Ara ara oluyor tabiki de ama nadir oluyor. Sağlıcakla gelsinler inşallah

0701 kalp atışımız göbekte ne arasın bu eşler de alem 😅

36+3. Artık yoruldum hamilelikten. Sıcaklar vs hiç çekemiyorum. 2-3 gündür depresyonda gibiyim. Hiç kafamı kaldıramıyorum. Sürekli hadi artık doğ diye geziyorum. 40. Haftaları görmekten çok korkuyorum. Bugün kontrolümüz vardı. Doktor daha erken sabret dedi ama cidden gücüm kalmadı gibi hissediyorum artık. 0 sancım çıktı. Bebek kanala yakın bile değil. Hanımefendinin rahatı yerinde görünüyor bu hafta doğacağını sanmam haftaya yine görelim dedi doktorum. 37+3 te tekrar gideceğiz. Doğmamış olsa da kanala filan girse bir umut verse keşke diyorum. Öyle işte.