Tugcez Altunkaya_44 valla benimde bazen çok hareketli bazen çok sakin hep değişken. Ara ara değil ağrısı , kasıklarımda gerilme ve bacak arasındaki kemiklerde ağrı hissediyorum. Ama doktorum hep normal olduğunu söylüyor
Bendiyebiri_ MiracAlpinannesi 27 haftalık olduk. 3. Trimestere geçiş yapmış bulunmaktayız hamileliğin balayı bitti tansiyon düşüklüğü baş dönmesi uykuya doyamama ara ara bulantı kusma ile yola devam ve 2 buçuk yaşındaki oğlumla o kardeşini bende minnak kızımı bekliyorum
cigdemusta07 Pinaar19g inşallah canım bende 2 hafta sonra yaptırıcam ama kandan bakacaklarmış benimkine benimki ikizler ☺️
Pinaar19g cigdemusta07 Oyy maşallah 🥰 ultrasondan baktı bide kan verdim hafta çıkacakmış bakalım. İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın sağlıkla gelsinler🥰
Rvd MiracAlpinannesi 16+6 yım bende bulantılarım azaldı eskisi gibi değil çok şükür 🙏🏻senin de inşallah biran önce geçer
civcivmomy Gizeemm07 geçen cumartesi günü gittik silik silik atımlar vardı ama net değildi bazen erken olabiliyor. Allah’ın izniyle perşembe günü bakacağız 🫶🏼🥹
Dfnsyn MiracAlpinannesi 4+5 🙈 çok yeniyiz, ilk gebeliğim 🙈 çok korkuyorum kese görünecek mi sağlıkla ilerleyecek mi diye 🙏🏻
SrpYlmz MiracAlpinannesi 🫶 ne bileyim çok çaba sarfetmedim ama iştahım olsa bile abartmadan yiyen biriyim bide uzun süre beyaz ekmek kullanmadım bikac gündür tüketiyorum onun büyük etkisi var sanırım