MiracAlpinannesi NKaratk Tabiki geçecek 🌸 Cimenn1223 Maşallah 🧚♀️ Gizeemm07 Daha çok küçüksün maşallah ❤️
Sinemaslan8678 NKaratk bende 13+5 benimde mide bulantılarım halsizliğim iştahsızlığım var ne zaman geçicek diye bekliyorum
MiracAlpinannesi Gizeemm07 Ben oğlumda duymuştum ama bu hamileligim de 7+3 haftalık hamileyken duydum
civcivmomy Gizeemm07 geçen cumartesi günü gittik silik silik atımlar vardı ama net değildi bazen erken olabiliyor. Allah’ın izniyle perşembe günü bakacağız 🫶🏼🥹
Elif0309 MiracAlpinannesi 13+2 ilk bebişiiiim 🥹💖bende 63 le hamile kalmıştım şuan 64 hiç mide bulantım olmadı 😁ama uyku ve ağrılarım oluyor
Dlrdilara Elif0309 resmen aynısı ben de 63 ile hamile kaldım şu an 64 ama 11 haftalık benimki. Hiç bulantım olmadı ama hep uyudum 🤭 inşallah iki hafta daha kilo almazsam iyi olacak
MiracAlpinannesi Giiz54 Ay Maşallah 🌸 Benimde bir oğlum var tabiki önce sağlık ama bende 1 tane de kızım olsun istiyorum
Busra-124 momofmychildren 31+2 deyiz sıcaklarda hamile olmak 🥲ama bin şükür her şeye rağmen aynı bedende olmak çok güzel üstelik bu süre bile geçici ilk başta sıkıntılar çok oluyor 5 aya kadar mide bulantısı çekmiş biri olarak söylüyorum şuan da doğum için korkuyorum ama tüm bunların hepsine değecek bir mutluluk var içimizde anne olmak çok başka Rabbim isteyen arayan herkese nasip etsin 🙏🏻🤍 Cansutd2890
hepoyleolurzaten_ HaticeNur1604 bende 27+3 ☺️nasıl geçiyor bebek haraketleri gün içerisinde ne kadar oluyor?
Sclozdgru Merve32- merhaba bende aynıyım hareketlerini tam anlamıyla hissediyomusunus ben ara ara hissediyorum doktora sordum normal dedi ama araştırdıklarım hep hissediyoruz diyo bide karnım sanki hiç büyümedi gibi 55le hamile kaldım 60 kiloyum suan 🥲