14+0 cinsiyet tahmini yaptı bakalım büyük ihtimal erkek dedi ama değişebilir dedi 🥰 ikili testi yaptırdım temiz çıktı çok şükür. Bulantılarım az da olsa devam ediyor prilam kullanmaya devam 😂 taşınma telaşımız var aynı zamanda bu ara biraz tempolu geçiyor
Kaç Haftalık Hamilesiniz 🤰🧚♀️
MiracAlpinveUmutunAnnesi 6+2 çok fenayım ☹️☹️
Zehraa_123
Bende tüp bebekle hamile kaldım 5+3 deyiz bizde🥰
Linatkgl Bulantı mi 🙄
Yazan Ay çok güzel.bi temponuz var en azından
MiracAlpinveUmutunAnnesi kızım kış bebeğiydi bide yalnız olunca sıkıldıkça sürekli bişeyler yiyodum şimdi sıcaklardan cnm hiç birşey istemiyor birde sıkılıp bişey yemeye vaktim olmuyor 😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Evet 🥲 ve ilk zamanlarım baya zor geciyo ilerleyen gunler için korkuyorum
Minikmercimek_ amin insAllah birde kasıklarinizda ağrı oluyor mu
MiracAlpinveUmutunAnnesi 24+4 🌽 🌸
MiracAlpinveUmutunAnnesi
13+3 🥹 bugun ikilisi test yaptirdim sukurler olsun hersey cok iyi hic bir sikinti yok
MiracAlpinveUmutunAnnesi İnşallah canım 🤲🏻🥰🤍🕊️🧸🐣
MiracAlpinveUmutunAnnesi 35. Hafta , ilk trimesster deki gibi uyku dolu , serinlik arayan azcik enerji bulunca ev işi yapan bir hamişim.
MiracAlpinveUmutunAnnesi
Ben ilk başlarda okadar çektim ki hiçbirsey yiyemedim sürekli serumlarla ayaktaydim şimdi böyle olunca kilo umurumda değil ☺️
MiracAlpinveUmutunAnnesi bizde 9 haftalığız bende de oluyor ama bence gaz değil bebiş😍çünkü sade sol köşede oluyor❤️
MiracAlpinveUmutunAnnesi 5+3 haftalık baş dönmeli geçiyor ve 1 buçuk yaşında oğlum var
MiracAlpinveUmutunAnnesi 10+6 dan selamlar 7.haftadan başlayan mide bulantım şu sıralar sonlarına geldik diyebilirim 89′la hamile kaldım hala aynı kilomdayım , sevgiler 🤓🍓🤍
MiracAlpinveUmutunAnnesi vala geleceğini sanmıyorum acilma sancı nişan şu hiç bisey yok 😒😂