Nurten_55 MiracAlpinannesi merhabalar ben de 10+2 haftalık göbeğime baktığımda kalp atışı pıt pıt oluyormuş gibi çok değişik bir his eşimde şaçmlama dşyor ama ben hissediyorum yaa
Ayshes20 Nurten_55 aynen yakınmışız 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah🤲🥰sende nasıl durumlar nasıl gidiyor ben sürekli karın ağrısı çekiyorum🥴
06Canan MiracAlpinannesi 32.haftamdym oğluşumla ikinci gebeliğim prenses kızım 4 buçuk yaşında gebelik değil sıcklar çok bunalttı beni kızımda 22 kilo almıştm şuan 80 ile hamile kaldm 85 kilo ile devam ediyorum
Irematc MiracAlpinannesi 35+5 sona doğru gidiyoruz bakalım. 💆🏻♀️🥴Allah hepimizin işini kolaylaştırsın. 😍
0701 Sinem-78 ne gibi belirtileriniz var ☺️ baya geçti mi belirtiler artık bende aniden bulantı harici geçti sanki bebeğimi bir anca karnımda hissetmek istiyorum şuan bilemeyince hep bir stres altında oluyorum
NKaratk 0701 öksürürken hapşırırken kasığıma sancı giriyor kısa süreli özellikle yorulduğum zaman ağrım oluyor. Sizin nasıl geçiyor bu haftalar
06Canan MiracAlpinannesi kızım kış bebeğiydi bide yalnız olunca sıkıldıkça sürekli bişeyler yiyodum şimdi sıcaklardan cnm hiç birşey istemiyor birde sıkılıp bişey yemeye vaktim olmuyor 😂
biranne__ MiracAlpinannesi 33+5 bir derdim yok şükür sadece yavrum kaburgama kadar çıktı bazen nefesimi zorluyo ama her şey onun için 💙💙