Nurten_55 Valal bi arkadaş rahim büyüme hareketi diyor ama bende hissediyorum ya
Kaç Haftalık Hamilesiniz 🤰🧚♀️
Irematc Amiiiin🌸
06Canan Süpersiniz valla dikkat ettiğiniz birsey var mı kilo konusunda
4949zilanerturk Bitmiş bile bitmiş bugün yarın gelir 😁
MiracAlpinveUmutunAnnesi 33+5 bir derdim yok şükür sadece yavrum kaburgama kadar çıktı bazen nefesimi zorluyo ama her şey onun için 💙💙
MiracAlpinveUmutunAnnesi Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun inşallah 🤲🌷
MiracAlpinveUmutunAnnesi evett 🩷🩷
MiracAlpinveUmutunAnnesi 🌽23+4 🤰🏻🩵
şeker yüklemesi yapanlar hangi haftada yaptınız?
Bizde ikizlerimle 34+3 olduk.Bu haftaya girdiğimizden beri gerçekden öok zorlanmaya başladım,Üstde kaburga batması altda sürekli kasık ,çatı ağrısı batma ,sancı,.Çocuklar çok haraketleri haraketleri sert .Her an çıkaçakmış gibiler .Rabbim zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize ınshallah🙏🏻❤️
MiracAlpinveUmutunAnnesi 🫶 ne bileyim çok çaba sarfetmedim ama iştahım olsa bile abartmadan yiyen biriyim bide uzun süre beyaz ekmek kullanmadım bikac gündür tüketiyorum onun büyük etkisi var sanırım
14+0 cinsiyet tahmini yaptı bakalım büyük ihtimal erkek dedi ama değişebilir dedi 🥰 ikili testi yaptırdım temiz çıktı çok şükür. Bulantılarım az da olsa devam ediyor prilam kullanmaya devam 😂 taşınma telaşımız var aynı zamanda bu ara biraz tempolu geçiyor
MiracAlpinveUmutunAnnesi 6+2 çok fenayım ☹️☹️
Zehraa_123
Bende tüp bebekle hamile kaldım 5+3 deyiz bizde🥰
Linatkgl Bulantı mi 🙄
Yazan Ay çok güzel.bi temponuz var en azından
MiracAlpinveUmutunAnnesi kızım kış bebeğiydi bide yalnız olunca sıkıldıkça sürekli bişeyler yiyodum şimdi sıcaklardan cnm hiç birşey istemiyor birde sıkılıp bişey yemeye vaktim olmuyor 😂