• Gebelik
  • Kaç Haftalık Hamilesiniz 🤰🧚‍♀️

NKaratk bende sizinle aynı haftadayım başka belirtiniz var mı

Sinem-78 ne gibi belirtileriniz var ☺️ baya geçti mi belirtiler artık bende aniden bulantı harici geçti sanki bebeğimi bir anca karnımda hissetmek istiyorum şuan bilemeyince hep bir stres altında oluyorum

Nurten_55 valla bende pot pot hissediyorum ve aynı eşim o senin kalp atışındır diyor 😁

Nurten_55 aynen yakınmışız 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah🤲🥰sende nasıl durumlar nasıl gidiyor ben sürekli karın ağrısı çekiyorum🥴

Bizde ikizlerimle 34+3 olduk.Bu haftaya girdiğimizden beri gerçekden öok zorlanmaya başladım,Üstde kaburga batması altda sürekli kasık ,çatı ağrısı batma ,sancı,.Çocuklar çok haraketleri haraketleri sert .Her an çıkaçakmış gibiler .Rabbim zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize ınshallah🙏🏻❤️

14+0 cinsiyet tahmini yaptı bakalım büyük ihtimal erkek dedi ama değişebilir dedi 🥰 ikili testi yaptırdım temiz çıktı çok şükür. Bulantılarım az da olsa devam ediyor prilam kullanmaya devam 😂 taşınma telaşımız var aynı zamanda bu ara biraz tempolu geçiyor