Damlakhrmn Asliskoovisko Karataş hastanesi yeni doğum yaptım Arzu Değirmenci Akar ya da Aysel Zabit bi bakın derim memnun kaldım
Bebekveben Can hastanesi latife buket saçkıran ilk kızımı onda doğurdum şimdi yine ona gidiyorum gözünüz kapalı guvenebilirsiniz o olmasa normal doğum yapamazdim
Berivanturan Yasemin35 mine genç adında tesettürlü bı bayan doktor kendı kliniği var ondan mı bahsediyorsunuz?
Rabia_minnak gzde355 kesinlikle mükemmel doktor bende 9 ay boyunca kendisinde takipliydim çok memnun kaldım.
Berivanturan Damlakhrmn karataşın doğum ücreti bana cok fazla geldi 48 bin. Siz ne kadara doğum yaptınız? Benim ilk gebeliğimde ki doktor Ayşegül hanım o zaman konak hayat hastanesındeydı şuan Karataş’ta oda çok iyi kesısız normal doğum yaptırdı.
BusrAsil2019 Berivanturan bende Ayşegül’ün eşi Fatih bey de yapmıştım doğumumu hayat hastanesinde çok memnun kalmıştım kesiksiz bir doğumdu şimdi kendisi şehir hastanesinde 💃
Semamamy Berivanturan bana 2024 guncel fiyati 58 bin dediler sabitlemeyle 48 oluyormus cok fazla geldi cidden