Nuronzi 39+1’de planlı sezaryenım vardı ama 38+5’te oldu bebeğim önce gelmek istedi 😍
Kaç Haftalıkken Doğum Yaptınız🤰🏻
Havvakoska 2950 doğdu canım zaten kilosu az diye beklettiler o kadar
40+2 oldum hala. BEkliyorum inşallah doğurdum diye yazarım buraya🤭
elif475475 ilk ki 40+3 suni sancı ile yaptım şimdi 39+4 bakalım .
Nuronzi 39+3 olduk hala bekliyoruz 3 gün içinde gelmezse 39+6da suni sancıyla normal doğum başlatılacak🥲
iremkayhan olur neden olmasın ben kendi sancımla doğurdum ama suni istemedim
Gizem111 doğumdan bi gün önce sabahtan akşama kadar geçmeyen bi kasılma vardı bebeğim sürekli bi tarafa toplanıyodu arada adet ağrısı falan oluyodu akşama kadar geçmedi akşam 10da hastaneye gittim 3 cm açıklık vardı 11 saatte kendi sancımla doğurdum doğuma girdiğimde 10 cm olmuştu suni sancı istemedim eğer isteseydim daha kısa sürede doğururdum tabi
ogretmenanne2024 ben baştan beri sezaryen istiyodum ama doktorum 36da netleştiririz demişti 39 haftalığa gün vermişti gebelik şekerim olduğu için 39dan önce almam demişti ama bebeğim 38+5de normal doğumla gelmek istedi
1prensannesii__ bende 38+4 bir şey hissetmiyorum doğuracak mıyım sezeeyan olmaktan korkuyorum 🥺
Nuronzi 36 haftalıkken
1prensannesii__ 11 saat boyunca sürekli sancı mı çektiniz
1prensannesii__ Allah bağışlasın darısı bize inşallah 🫶
iremkayhan neden suni sancı ile yapıyorsunuz acaba
Gizem111 dayanılmıycak sancılar değildi son bi saatte çok sıklaştı arkasından nişan geldi sonra doğuma girdim zaten doktorlar bile şaşırdı hiç sesini çıkarmadan doğurdun diye
Mom89_ ördek yürüyüşü ve squat yapın bol bol bide ben hurma çok yemiştim ama canım çektiği için açılma için falan değildi oda çok etkilemiş
1prensannesii__ darısı basıma 38+2 deyiz
Nuronzi 36 haftamda suyum geldi amma bebek 2 hafta geriden geliyordu 34 haftalık oldu kazım