• Doğum
  • Kaç Haftalıkken Doğum Yaptınız🤰🏻

Nuronzi kızım da 34 haftalık doğum yapmıştım şimdi oğluma hamileyim 36 haftalık olduk normal doğum olacak bakalım ne zaman gelmek isterse kızımda kucağıma alamadan kuveze girdi inşallah oğlumu alırım kucağıma ❤️🙏

40+2 oldum hala. BEkliyorum inşallah doğurdum diye yazarım buraya🤭

Nuronzi 39+3 olduk hala bekliyoruz 3 gün içinde gelmezse 39+6da suni sancıyla normal doğum başlatılacak🥲

Nuronzi 40+2 de normal dogum yaptim tekrsr hamileyim 8 haftalik ikiz genelik. bakalim bu bebislerle nasil bir dogum hikayemiz olacak😊

Gizem111 doğumdan bi gün önce sabahtan akşama kadar geçmeyen bi kasılma vardı bebeğim sürekli bi tarafa toplanıyodu arada adet ağrısı falan oluyodu akşama kadar geçmedi akşam 10da hastaneye gittim 3 cm açıklık vardı 11 saatte kendi sancımla doğurdum doğuma girdiğimde 10 cm olmuştu suni sancı istemedim eğer isteseydim daha kısa sürede doğururdum tabi

ogretmenanne2024 ben baştan beri sezaryen istiyodum ama doktorum 36da netleştiririz demişti 39 haftalığa gün vermişti gebelik şekerim olduğu için 39dan önce almam demişti ama bebeğim 38+5de normal doğumla gelmek istedi

Gizem111 dayanılmıycak sancılar değildi son bi saatte çok sıklaştı arkasından nişan geldi sonra doğuma girdim zaten doktorlar bile şaşırdı hiç sesini çıkarmadan doğurdun diye

Nuronzi 36 haftamda suyum geldi amma bebek 2 hafta geriden geliyordu 34 haftalık oldu kazım