Kaç Haftalıkken Doğum Yaptınız🤰🏻
Tugcez evt fazla çünkü bebekler çok çabuk kilo alıyorlar ben bı numara almadım mesela 3 6 kilo olanlardan almıştım onu bile 5 paket almadım 1 numarayı anca 2 paket kulanirsiniz
Buskyksl normal dogumdan sonra ne kadar sure zorluk yasadiniz vajina eski haline ne kadar surede dönmüştü
startown son haftalarda ben de yaparim insllah
Nuronzi 37+2 normal doğum 🌸
pamukprensesim 40 çıktıktan sonra zaten tamamen iyileştiğini söyledi doktorum. Cinsel ilişkiye girerken acı hissediyordum sonra zamanla o da geçti çok hızlı toparladım
Dmrly normal sancıyı malesef bilmediğim için ikisi arasındaki farkı anlayamam 😂 nasipse inşallah doğacak olan bebeğim kendi sancımla doğar da o zaman ancak ayırt edebilirim 🤣 ama korkulacak bir şey yok lütfen panik yapma biraz uzun sürüyor doğum ilk doğumların hepsi öyleymiş duyduğuma göre ben 17 saatte doğurdum bebek için ve senin için her şey yolunda giderse pes etme sabret dua et ben sürekli dua ettim bitecek az kaldı dayan diye diye 😂
Buskyksl peki eski haline tamamen donuyor mu
MaMmedova_ kötü yanı yok canım bende sen gibi sezeryan doğumdan korkuyordum gebeliğimin başından beri normal doğum istiyordum ☺️3 gün sancı çektim aralıklı bir şekilde ara ara ama açılmam olmadığı için ve bebeğimin kilosunu öğrendim direk sezeryan doğum istediğimi söyledim ilk doğumum olduğu için normal doğum beni korkuttu bebeğimin kilosundan dolayı 🐣🙈😀 direk sezeryana aldı doktorum o gün beni ilk 2 gün ağrın oluyor sonuçta ameliyat oluyorsun 3 gün ve sonrasından iyiydim şükür kendimi hızlı topladım ve bu gün 20. Günlük olduk bile 😍amaliyaytan sonra ayaklarım çok şişti benim onun içinde hastanede elimden geldiğince yürüdüm hep 🌸ilk doğumunsa ve normal doğuma engelin yoksa bence normal doğum yap canım bence en sağlıklı olanı o ve sonrasında ağrın olmuyor öyle diyorlar 🥰
Nuronzi ilk kızımı 35+5 te kucağıma aldım ikinciye kızım olacak 38 olduk sayılır daha gelmeye niyeti yok 😅
40+0 da zorunlu sezaryen oldum🫶
Berna_59 Sezeryanda sonra bel ağrısı dikiş ağrısı falan oluyormu?? 🥰
pamukprensesim bence dönüyor bir sorun yaşamadım
Nuronzi 39+5′te doğum yaptım hastaneye normal doğum diye gittim, son anda sezaryen doğum oldu. 😅