• Doğum
  • Kaç Haftalıkken Doğum Yaptınız🤰🏻

Nur1020 benim indi öyle olunca 2/4 hafta da doğum gerçekleşiyormuş

Catsss Allah sabır güç kuvvet versin birini zor taşıyoruz 😜♥️🫶🏻

Flower0642 Normal, Dr kontrolüm vardı 3 sm açıklık var dedi hemen yatışımı verdi

Nurkose1 4260 53cm doğdu.Aslında suni sancıyla başladık açılmam 10cm oldu ama başı 48 cm miş kanala inemedi,doğunca anladık koca kafalı olduğunu 😂

İlk oğlumu 37+3 de doğurdum ikincisi de oğlan şuan 32+2 bakalım ne zaman gelmek isterse. ☺️ Sağlıkla kavuşalım anneler♥️

Altin Merhabalar açılmayı hissetmediniz mi, o süreçte ağrı veyahut sancı gevşeme gibi hisler🌸

Sibelldl İnşallah bir an önce iyileşir annesi erken gelmiş onlar çok güçlü korkmayın 🤲 hamileler olarak hep birlikte dua edelim bebeğine inşaAllah annesini daha fazla bekletmesin hadi kızlar görün bu arkadaşımızın mesajını.

Busraadrmz 32.haftada 2 3 tane yiyerek başladım ama ben açılma olsun falan diye değil tabi canım çekiyo diye bide ramazandı 35den sonra 10 falan olmaya başladı belki dsha fazladır

Busraadrmz 38 den sonra. buradaki kızlardan öğrenmiştim bu videoyu izleyip yapıyordum devamlı açılmaya çok faydalıymış.Birde beni inanılmaz rahatlatıyordu.

Nuronzi ilk doğumum 38+5 de oldu . Şimdi 37+1 bekliyorum bakalım n zaman gelecek 😁