Ebrualbayrak_ Hicoo benimde öyle sadece yıkama ütüleme haatne çantası kaldı 😂 tabi benim ilk çocuk 🥰 Allah yardımcınız olsun 💕
Gg5348 Ebrualbayrak_ 28+0 daha odasını almadık inşallah yetişir bide yine ufak tefek eksiklerimiz var hala 🥰
Adenmom_ Ebrualbayrak_ 30+1 iz biz de valla çoğu şeyi aldık ama oturup bir liste yapmam lazım ne var ne yok kafam çok karıştı çalıştığım için de pek vaktim olmuyor hafta sonu yapıcam artık ona göre kalan ihtiyaçları tamamlayacağım
Ebrualbayrak_ 07sym07 Allah yardımcımız olsun cidden son zamanlarımız sıcaklara denk geldi bide uykular haram oldu resmen 😂
Nisapoyraz4270 Ebrualbayrak_ 30+4 olduk illaki eksikleri var odası hazır hastane çıkış seti bezi biberonu emzik bi kaç kıyafeti çantası hazır ama hala eksik var internetten gördükçe anlıyorum eksiklerinin olduğunu 😂
Ebrualbayrak_ Nisapoyraz4270 benimde öyle ya tamam herşeyi bitti diyorum bi bakıyorum aa buda varmış 😂😂
Deletedmom_110 Ebrualbayrak_ Tabikide zaten yine alışveriş yapıyoruz ama bu kadar sıfırdan almaya gerek yoktu bana göre 😂
M-Urass_Mom Bazı eksikler dışında nerdeyse tamamız. 29+4′üz, son 73 gün. Kısmetse yarın hastane çantasına başlıcam 💕