Deletedmom_110 Ebrualbayrak_ 30+0🫶🏻Park beşik elektrikli ana kucağı isimli kapı süsü takı yastığı hediyelik magnet çikolata hepsini son aya bıraktım.az bir kıyafet eksiğimiz kaldı onları tamamlamaya çalışıyorum ablasından kalanlar var aslında ama babası oğluma pembe çiçekli donlar mı giydiricez yeni alalım diyor e hadi alalım dedim😂😂
yeni-annelik Ebrualbayrak_ 30 haftalık olduk çoğu eksiği tamamladık küçük şeyler kaldı ama artık bir şey alıp bir şey yapmak istemiyorum içimden gelmiyor hiçbir şey
Hicoo Bu gün bütün eksiklerimizi alıp tamamladık çok şükür. Beşiği mız ve bebek aramız kaldı sadece sırada yıkama ütü yerleştirme işleri var arkada iki çocuk daha var bakalım nasıl yapıcaz 😀
Ebrualbayrak_ Hicoo benimde öyle sadece yıkama ütüleme haatne çantası kaldı 😂 tabi benim ilk çocuk 🥰 Allah yardımcınız olsun 💕
07sym07 30+5 haftalık hamileyim bizde bu gardop kaldı onun dışında kendine depend alicam birde o kadar bitti çok şükür bende bittim çok aşırı ağırlaştım göbeğim feci ağır ağlıcam uyuyamıyorum
Ebrualbayrak_ 07sym07 Allah yardımcımız olsun cidden son zamanlarımız sıcaklara denk geldi bide uykular haram oldu resmen 😂
Ebrualbayrak_ yeni-annelik son zamanlara gelince öyle oluyor sanırım 🥲 havanın sıcaklığı da bunaltıyor 😪😪
Deletedmom_110 Ebrualbayrak_ Tabikide zaten yine alışveriş yapıyoruz ama bu kadar sıfırdan almaya gerek yoktu bana göre 😂