Semra03 zehrauysll yok canım sudur o büyük ihtimalle kesik kesikte geliyormuş çünkü sen bi doktora görün kontrol etsinler acilden falan gir 2 gün varsa azalır falan ne olur ne olmaz
zehrauysll @Semra03 ay gittim bugün bebek dönmüş onun baskısı olabilir dedi doktor suyumuz iyiymiş şükür bir sıkıntı yok şu an 😂
zehrauysll @Anneoluyorumm00 aa sizin 40 haftada mı yapacaklar sezaryen 🥹 benim doktorum 39 a planladı, bu arada benim bebis dönmüş ondan kaynaklı olabilir dedi doktor suyum normalmiş siz de gözükün bi isterseniz
Anneoluyorumm00 zehrauysll benimde 39 haftada da dedi doktor 25 temmuz dedi en iyisi bende bir goruneyim,, rabbim yardımcın olsun inşALLAH canım sağlıkla al kucağına inşALLAH 🤲
Anneoluyorumm00 zehrauysll benim âdet tarihimi doktor değiştirmişti bir hafta düşürdü ama bebeğim önde gidiyor şuanda doktorda düşürdüğü adet tarihine göre hesaplıyor bende kendi adet tarihime göre yani sizin dediğiniz doğru 40 haftaya denk geliyor doktora göre de 39 haftalık 😂
zehrauysll @elif475475 dediğiniz gibi dönmüş bebis ondan olabilir dendi bana ama bir sorun gözükmüyor 🙏🥹
Melek3675 zehrauysll 31 haftadayım bu hafta benim de öyle oldu yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor