qusel AymiR evet evet kızımın dru orda bende daricaya gidiyorum normalde ama bakalım.belki oraya giderim
Zhrn qusel bir önceki cevabınızı bakarsanız ilginç olanın siz olduğunu anlarsınız diye düşünüyorum. İyi günler
eea Kubraalp67 evet evet sağolsun ne zaman yazsam hemen dönüyor, hiç gitmeden ilaç filan yazılması gerekiyorsa onu da hallediyor :)
momandmom11 Zhrn heran herşey olabiliyo hazırlıklı olmak gerekiyor. Şuan haftanız gayet iyi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben medipole gidiyorum en başından beri fikir almak istedim burdanda.
Zhrn momandmom11 evet artık tamamen hazırım gelmesini bekliyorum 🙂 medipol e iki kez gittim sinem hanıma. Eşim istemedi hastaneyi bende yuzyila devam ettim .Doğum ücreti ne kadar medipolde bilginiz varmi
momandmom11 gmty bende en başından beri medipole gidiyorum muhtemelen doğumumda orda olur. Burdanda bi fikir almak istedim her ihtimale karşı. Teşekkür ederim bilgi için 🥰
qusel momandmom11 pedipolde normal muayenede renkli foto veriyor mu sırf renkli için bı Dr bakıyorum 😄😄
momandmom11 Zhrn şuan için tam bilmiyorum zamda gelcek diyolar ama siz etkilenmezsiniz az kalmış çünkü 🥰
starrysky momandmom11 bir önceki doğumumda emsey hastanesinde olmuştu çok memnunum her şey çok güzeldi. Şu an Gülcan hocayla devam ediyorum tavsiye ederim.
BurcuGU starrysky ben de Gülcan Hanıma gidiyorum. İlk doğumumu da o yaptırmıştı. Harika bi doktor gerçekten
irmak08 qusel bende deltada Hakan gürbüze gidiyorum her gittiğimde renkli ultrason yapıyor yüzünün resmini de veriyor bizim bebiş şansımıza hiç Hakan hocadan yüzünü saklamadı sağolsun o da hep güzel pozlarını yakalamaya çalıştı
Zhrn momandmom11 fiyati merak ettim sadece. yuzyil da sabitleme yaptım nasipse dogumum orda olacak. Sağlıkla gelsinler inşallah
Afrodita momandmom11 Pendik medipol Aytekin hanımı öneirir çok iyi bir doktor her anlamda. O yüzden randevu bılmak zor ama muayeneden çıkar çıkmaz bir sonrakı randevunuzu ayarlarsanız bir sıkıntı yaşamazsınız
qusel irmak08 ben Faruk hocaya gidiyordum kizimda renkli vermiyordu ☺️ hakan hocanın miaynesi kaç tl olmuş