qusel Zhrn tüm devletler aynı olmayabilir belki bı ihtimal değişmiş olabilir vs diye soruyorum tabiki. Sonuçta hastaneye göre belki esneklik olabilir nedne ters ters konusuyorusnuz ilgincsiniz ya
Zhrn qusel bir önceki cevabınızı bakarsanız ilginç olanın siz olduğunu anlarsınız diye düşünüyorum. İyi günler
eea ben Pendik MedicalPark hastanesinde Ülker hanıma gidiyorum. Hamileliğimi öğrendiğim ilk andan beri onunla devam ediyorum. Değiştirmeyi hiç düşünmedim. Kendisinden aşırı memnunum çok ilgili ve her an çok kolay ulaşabiliyorum.
Kubraalp67 eea aa doktorumuz aynı bende çok memnunum en başından beri ulkar hanımla devam ediyorum çok memnunum kendisinden 😊
neslsah-1 momandmom11 cevizlide özel vera hastanesini tavsiye ederim hem doğum diyatlarıda uygun doktorlarda ilgili didem hanıma gidiyorum ben birde ayse hanım var onada iyi diyolar ama ona gitmedim hiç
eea Kubraalp67 daha önce yine konuşmuştuk sizinle birinin doktor önerisinde :) hatırlıyorum sizi :) kaç haftalık oldunuz :)
Kubraalp67 eea en son 17. Haftada görüştük ulkar hanımla sonra detaylı ultrason oldu sonuçlar iyi çıkınca gelmenize gerek yok dedi bidahaki kontrol Ağustos’ta inşallah 😄
eea Kubraalp67 ben de pazartesi gittim. Kasık ağrım oldu onun tedirginliği ile . Bu haftadan itibaren bu ağrılar normal dedi :)
Kubraalp67 eea bende mide yanmasından şikayet ettim azıcık hemen yazdı gaviskon alın diye. Telefon numarasını vermesi çok iyi doktorun hemen ulaşabiliyoruz iyi oluyor 😊
qusel AymiR onu kaldirabilecek yapıda değilim çok korkarım ben kızımda genel olmuştum ama zorlaaa. drum istemiyordu geneli
AymiR qusel genelin agrısı spinalden fazla belki ondan önermiyorlar bende çok korkuyordum ama yanında olan doktor hemşireler o kadar iyki rabbim inşallah öyle doktorları başımızdan hiç eksik etmesin🤲🏻
eea Kubraalp67 evet evet sağolsun ne zaman yazsam hemen dönüyor, hiç gitmeden ilaç filan yazılması gerekiyorsa onu da hallediyor :)
qusel AymiR evet evet kızımın dru orda bende daricaya gidiyorum normalde ama bakalım.belki oraya giderim
qusel AymiR yoo genel çok rahattı. Kişiye göre değişir elbette ama hemen ayağa kalktım. Bebeğe geçmesin diye onermiyorlarmis geneli