Merve32- Eda1254 onu bilemem ben kullanılan tecrübe edileni söyleyebilirim. Ama travel sistem çok hantal pişman olursunuz sonrasında genelde alanlar sonradan pişman oluyor. Ama tabi siz bilirsiniz yne de.
Merve_31 Eda1254 Çünkü ablamla bir yere gidiyoruz taksiden iniyoruz ben bebeği tutuyorum ablam önce alt kısmı açıyo sonra üst kısmı yerleştiriyor sonra bebeği koyıyprız anne bebek çantasını falan bizi çok uğraştırıyor iki parçaya bölünmesi tak çıkar kısmı falan
Eda1254 Merve_31 tabiki öyledir ama ben şuan sadece puset almayı düşünüyorum oda hastane işleri için arabayı kullanamam tek başıma eşimde sürekli fiyatlar arttığı için almışken arabasını alalım dedi yoksa dediğiniz doğru tek parça mantıklı ama bana şuan sadece puset gerekiyo
Merve_31 Eda1254 sen bilirsin canım nasıl istersen artık bende arabayı normal aldım puseti ablam verdi yer kapladığı için kullandıktan sonra ona geri vermek daha mantıklı geldi
Tutaste_ Eda1254 elele flıght modelıno aldım am tükenmiş aklınızda olsun yınede en uygun kullnıslı bence o
Eda1254 Tutaste_ birsuru model var kafam çok karıştı puset için aslında şuan araç alıyoruz biz olurda almak isteriz ihtiyaç olur bu sefer malum fiyatlar iki katı olur niye iki katı ödeyelim dedik bı puset bile bı haftada 800 liradan 1200 cikarmi
O1234 Prego solo kabin boy aldık henüz kullanmadık ama puset içinde aldık kullanımı rahat görünüyor tek başına dışarı çıktığında tek elle kapatıp açılabiliyor valiz gibi kapanıp taşınabiliyor suruyupte
Eda1254 Merve_31 keşke öyle bı durum olsa biz bide tayinciyiz eşya denince ben bu duruyorum taşınırken artık çok zorluyo fazla esya
Tutaste_ Eda1254 ben aldım 6700 dü pazar aldım pazartesi 7700 olmuştu nekadar erken okadar iyi iştede para olmayıncada alınmıyor
Tutaste_ Eda1254 ben Elele yi aldım dediğim gibi bebiş dogmadıda sağlm gyet üatğnde tepinmiycez nası olsa 😀
Seymalar Gizem9688 herkes joie nin güzelliğini atlıyor gerçekten 🥹 aynı araba ve puseti üç senedir kullanıyoruz puseti arkadaşım kullandı 9 ay şimdi tekrar ben kızımda kullanıcam bebek arabasıyla birlikte o derece kaliteli daha beş çocuk büyütme sağlamlığı var 🥹🥹💞💞
Gizem9688 Seymalar bizim de puset aslinda 3. Çocuğunu büyütecek. Araba da arkadasimda vardi cok begenip aynisini satin aldik. Araba 0 ama puset 3. El vee tertemiz taş gibi taş 🧿
Eda1254 Merve_31 bende kaliteli kullanışlı eşya almak istemiyo insan tanisininca zarar görürse yazık olur normalini alım en iyisi diyosun oda yapmak istiyorum ama ne kadar az eşya alsam okadar iyi
Eda1254 Tutaste_ sorma herşeyin sürekli artması sinir ediyo insanı hani bu daha önemli değil en başta şunları alım diyosun o önemsiz bulduğumuzun fiyatı aldı başını gidiyo gelde hepsine yetiş zorluyolar cidden insanlari
Tutaste_ Eda1254 aynen satıcılar çok serefsiz ayda bir bin lira koyuyolar ne olsa olsun yavş yavş arttırıyolar. Çant ldım 700 e 1000 olmus 🤷
Merve_31 Eda1254 aynen öyle ya bende oda istiyorum bir yandan kiracıyım bir yandan bebişin odası olsun istıyorum