Eda1254 Merhaba anneler bebek arabası hangisi önerirsiniz sizce pusetli bı bebek arabası istiyorum ama kullanışlı olmali
Svllkccc Eda1254 Kraft Kenya tercih ettim hafif tek çıktığınız zaman zorlamıcak tek elle kapanan bir araba :)
gayesblog Benimcanimoglum_55 puseti içinde aldık 1 yaşına kadar kullansın sonra güzel bir oto koltuğu düşünüyoruz Gürkan bebe sayfasına bakabilirsiniz 😊 güzel bir bebek arabası çok araştırdım bende
Merve_31 Eda1254 benim ablam kullanıyor taş gibi çok güzel kaliteli travel sistem bana kullanışlı hiç gelmiyor ama siz bilirsiniz ablam memnun
Merve32- Eda1254 onu bilemem ben kullanılan tecrübe edileni söyleyebilirim. Ama travel sistem çok hantal pişman olursunuz sonrasında genelde alanlar sonradan pişman oluyor. Ama tabi siz bilirsiniz yne de.
Eda1254 Merve_31 neden kullanışlı gelmediki size ya puseti ayrilabilir ürün istiyorum çünkü hastanelerde ihtiyaç olucak bebek için kontrole gittiğimde yada hastaneden çıkarken
Merve_31 Eda1254 Çünkü ablamla bir yere gidiyoruz taksiden iniyoruz ben bebeği tutuyorum ablam önce alt kısmı açıyo sonra üst kısmı yerleştiriyor sonra bebeği koyıyprız anne bebek çantasını falan bizi çok uğraştırıyor iki parçaya bölünmesi tak çıkar kısmı falan
Af00 emineaycyilmaz bunu kullanan arkadaşım Çar memnun değil kızı altı aylık olmadı yeni bebek arabası alcak demirleri sağlam değilmiş
emineaycyilmaz Af00 bir çok modeli var 4 baby nin bu model olduğuna emin misiniz benim çevrem kullanıyor çünkü
Eda1254 Af00 bulunduğum yerde çok kullanılan eşim sırf ihtiyaç olur diye alalım zamlanmadan dedi mecbur puset alicaktim bebeği hastaneden çikarirken kontrollere giderken vesayre bı puset 800 liradan 1200 nasi çıkar ondan da bebek arabası daha makul yani
Seymalar Gizem9688 herkes joie nin güzelliğini atlıyor gerçekten 🥹 aynı araba ve puseti üç senedir kullanıyoruz puseti arkadaşım kullandı 9 ay şimdi tekrar ben kızımda kullanıcam bebek arabasıyla birlikte o derece kaliteli daha beş çocuk büyütme sağlamlığı var 🥹🥹💞💞