Hasret3449 Nasıl geçiyor durumlar nasıl benim çok kötü bulantı koku hassasiyeti hiçbir şey yemiyorum takatandüştüm artık☹️nezaman geçer bilen varmı
Mervealya1992 Hasret3449 5+5 oldjm daha bısy yok ara ara mıde bulanıyor buna razıyım kızımda 6. Haftada bir basladı 12 haftaya kdr koku hass mıde bulantısı safra kustum hep cok kotüydü bunda ınsallah baslamaz diye dua edıyorum paso
Nznks Hasret3449 bende Allah nasip ederse şubatta doğum yapacağım bat mayıs 14 şuan için tek sıkıntım açıklığım an yemek yemem lazım yoksa acayip bulatı oluyor karnım tokken iyiyim ama açlığı hisseddigim an çok fena bulanıyor midem
Hasret3449 Nznks İnan canım ben de aynı senin gibiyim açken çok kötüyüm ama bir şey de yiyemiyorum ki iyi olayım az bir şey yediğim zaman daha iyi hissediyorum kendimi ama yiyemiyorum
Mrvee1923 elif475475 Haftadan sesleniyorum burda da durumlar aynı halsizlik uyku hali mide acıkınca bulanması aynı devam
yorgun21 Hasret3449 9+2 den selamlar ara ara bulantılar oluyor sadece onun dışında iyim çok şükür ha yorgunluk hat Safa’da 2. Çocuğum inşallah 1 kızım var
Ayyucebanu Hasret3449 tam 6 haftalığız şuanlık sadece halsizlik ve göğüs hassasiyeti var ama ilk hamileliğimde kızımda 6. Haftamda bulantılarım başlamıştı doğurana kadar kusmuştum -20 kilo ile doğuma girmiştim bunda da bulanmaz inşallah
Hasret3449 Ayyucebanu Değişikse erkek olabilir Allah kolaylık versin benim de kızım da aynı o şekilde doğuma gidene kadar😖
Alisde Hasret3449 bende 6 ci haftadayim 3 kilo verdim kusmaktan migde bulantısından sonra burada prilam dr diye bir hap onerdiler onu onerenden allah razı olsun 1 haftadır ne kusma ne bulanti istahim açıldı herseyim gecti gidip sizde alin mutlaka
Hasret3449 Alisde Şifa olsun gerçekten yaradı mı doktor bana da bir ilaç vermiş dur bir bakayım bugün aldım ama kullanmadım daha prilam Dr yazıyor o mu canım şimdi baktım öyle yazıyor bendeki
Hasret3449 Pelinezmiram Ay Rabbim kolaylık versin inşallah canım gerçekten çok zor hayırlısıyla kısa zamanda geçer inşallah ❤️