yokusbebek Kızlar gyno ferro sanol demir ilacını kullananlar aç karnına mı iciyorsunuz tok mu? doktorum söylememişti. ilk paketi alırken eczacı tok dedi hep tok kullandım. ikinci paketi aldığım eczacı aç dedi. siz nasıl kullanıyorsunuz?
RES yokusbebek ben ilacı içmeden 1.5-2 saat önce kahbaltı yapıyorum. Sonra ilacı içiyorum c vitamini ile birlikte. Podtakal ya da kiviyle tüketiyodum genelde. Bunlar yoks alimonlu suyla içiyodum. Ama ilaçtam önce ve sonra 2 saat boyunca çay kahve ve süt ürünleri tüketmemen gerek. Bunlar ilacın emilimini azaltır.
Ebbruc yokusbebek bnde gynoferon var sabah aç içmemi istedi doktor ve eczacı , bende öyle kullanıyorum
melikets33 Tok karnına ama genelde ben ilaç rutinlerimi uyumadan 1 2 saat önce içiyorum.Tok karnına olduğuna eminim ama
minnosbirkiz yokusbebek bana aç içeceksin dediler, emilimi daha iyi oluyormuş, aç karnına midemi bulandırdığı için bende artık geceleri içmeye başladım, yemek fasılını 8-9 gibi bitiriyorum, gecede yatmadan 11-12 gibi içiyorum
Cosimaniehaus yokusbebek ben aç içiyorum hep. Sabah 7-8 gibi içiyorum 11 de falan kahvaltı yapıyorum. Başlarda gece içip yatıyordum.
benim-kalbim-o yokusbebek bana tok karnına yazmıştı doktor akşam uyumadan önce içiyorum ama inanılmaz kabızlık yapıyor 😖
Tugbacim34 Yemeklerden bir iki saat önce yada sonra kullanılıyor. Yarı aç yarı tok gibi. Ben bazen yemekten yarım saat önce içiyorum. Bazen yemekten hemen sonra. Kan değerlerim gayet iyi. 31. Haftadayım
zynepyldrm16 yokusbebek Demir ilacı aç karnına kullanılmalı diye biliyordum ben. Tok ilk defa duyuyorum. Gyneferon kullanıyorum şuan sabahları aç karnına .
Ozlemurak65 Ben aç karnına içip 1 yada 1buck saat sonra kahvaltı yapıyordum doktorum öyle etkisini daha iyi veriyor demişti .
yokusbebek Ozlemurak65 Ben sabahları aç karnına tiroit ilacı kullanıyorum. O yüzden sabah içemiyorum demiri 🥹
Ozlemurak65 yokusbebek ara vererek icemezmisin birer saat arayla kahvaltıyı biraz geciktirsen ,en iyisni sen bilirsin tabi
Yprkk yokusbebek normalde aç içmek gerekiyor lakin mide bulantısı yaptığı için öncesinde bir iki lokma ekmek yiyip iç dedi eczacı
melekmi22 yokusbebek ben ac karnina iciyorum sabah cok da bekleyemiyorum.bi yarim saat sonra da kahvaltı yapıyorum
tamamdanolmuss yokusbebek aç karnına yazdı doktorum. Demir ilacı yemeklerden önce içilmeli süt ve süt ürünleriyle beraber emilimi azalıyor. O yüzden aç içilmeli
Enfal_06 yokusbebek sabah içiyorum şimdi önceden troid ilacı da kullanıyordum ben doktor sabah troid ilacını al öğleden sonra gyno Ferro içeblirsin demişti etkileşime giriyor ikisi