Pamuk xhbgns Süt kesiği mi falan bilmiyorum canım sadece annelerin tariflerine göre yaptım.Peynir mayasindan daha sağlıklı olabileceğine inandım. Zeytinyağı için doktor,Zeytinyağı bağırsak tarafından hemen emilim sağlar kafaya büyük katkısı yoktur dedi
xhbgns Pamuk Tabii orası öyle bizim doktorumuz da kabızlığına iyi gelir düzenli ver yapmadığında damla kullanmak yerine demişti 1 çay kaşığı veriyorum yapmadığı zaman yumuşasın florası düzelsin diye şimdi de hindistan cevizi yağı da vereceğim alışsın hem bağırsak sağlığı olsun
tugcesakzci xhbgns bebe olmak mı zor anne olmak mı zor karar veremediğim o ince çizgideyim 😂😂 normal patatese anne sütü veya formül mama öneriyorlar. Büyük ihtimalle yoğun nişasta üretiminden dolayı tadı kötü geliyo. Tatsız tuzsuz bi kere tadına baktım çocukta haklı yani beğenmemekte ne diyim ki ilk tattığım şeyler bu kadar kötü olsaydı anama söverdim sanırım😂😂😂
xhbgns tugcesakzci Ya ikisi de zor ama düşünsene dişin ağrıyo anlayan yok ağlıyosun ama neden ağladığını bilmiyorlar ndlsxjx ama gerçekten öyle ben de mesela kabağı yedim ıy dedim bu ne yemez bebe bunu çok sevdi hdkddjal su gibi geldi herhalde garibime 😂😂
umrumdadegil xhbgns ya bu rota aşısı ikisi arası tam tamına 2 ay mı olmalı mesela 1. Doz 15 Mayıs’ta oldu ben şimdi 12 temmuza aldım randevu yapar dimi
tugcesakzci xhbgns jdksjdj instagramda görmüştüm çocuk ağlıyo direkt emziriyorlar başka derdi vardır belki bir yeri kaşınıyordur falan diye, dertlerini anlatacak kıvama gelselerdi bi
tugcesakzci umrumdadegil bizim de 2 ayı biraz geçti bi sıkıntı yapmadılar. Doktor bilerek geç yaptırdı hatta menenjit oldu diye
mervemurat16 xhbgns red olmadı bizde bir çay kaşığından az veriyorum pekmezi biraz tatlansın diye zaten ara öğünlerinde veya gece veriyorum.Öğlen ve akşam muhakkak çorba içiriyorum
xhbgns Pamuk Doktorumuz yasaklamadı bize ama belki o an kaçırmış olabilirim yarın bir sorayım tekrardan
xhbgns tugcesakzci Jdldjdmd o işte benim birkaç ay önce bendim yani hdlsjsj ağladı mı hemen meme çünkü memede susuyor hdldkd şimdi keşke öyle olsa… Ah keşke bir tek uykusunu kakasını anlıyorum diye kendimi süper sanıyorum falan annelik gerçekten delilikmiş…
umrumdadegil tugcesakzci benimkinde de kakasında kan çıktı diye geç yaptı canlı olduğu için sıkıntı olur demişti o yüzden kan geçince yaptı
umrumdadegil tugcesakzci o zaman doktor test yapmamıştı belki olabilir demişti devlete götürdüm anlattıkların alerji dedi mama verdi alerji maması o da mahvetti çocuğu geçen hafta özelde süt alerjisi testi verdik negatif çıkmış çok şükür henüz doktora gidemedik ama