Cennet-polat Sevgixx birde ilk doğumda kafadan beş altı doğumdan çıkınca gider sonrada veririm faln diyordum doğumdan çıktım eve geldikten sonra tartıldım 3kilo tek gitmişti nasıl olur anlamıyorum suyu eşi bebeğim kilosu 3300du zaten ben nasıl -3kilo ile kaldım hiç anlamadım ve bu değişmedi 3ay sonrasında artık yediklerime dikkat ederek spor yaparak bı 7.8daha verdim öyle öyle iki yıl sonunda doğum öncesi kiloma ulasabildim çok zor kilo veriyorum nedenini bilmiyorum
Zeyyno_ Sevgixx Maşallah siz bu kdr aldıysanız bizimki normal 😂😂😂 Ben 33+2Haftalik hamileyim 6kg almışım🥰
Sevgixx Zeyyno_ ben 26 yıllık diyetimi hamileliğimde bozdum zeynep hanım haha 😂😂 çok iyi 6 kilo çok ideal kaç kiloyla hamile kaldınız?
Songulsdd sltn2686 bende 12+6 cinsiyeti ogrendiniz mi 🤗haftaya ptesi gidip ogrenicem ben son adet gununuz 9 nisan mi
sltn2686 Songulsdd yoo ilk trimester 3 kiloya kadar alınabilir eğer normal kiloda kaldıysanız bende 2 kilo aldım 12+6 bulantım hıc olmadı çünkü
Merve32- Sevgixx ne sen sor ne biz söyleyelim 😂 22+1 8 kilo 🙈😂 nasıl gidecek diyetisyen hanım bu kilolar de bakalım bize de 😂😂
Sevgixx Merve32- emzirebilirsek kalori yakarız bide üstüne temiz beslenme,düzenli yürüyüş veya spor misss gibi oluruz 🌸🌸💖
Merve32- Sevgixx hadi inşallah dediğiniz gbi olur çok amin 🙏☺️sağlıkla gelsin bebişlerimiz gerisi hallolur 🙏☺️💐
06Canan Sevgixx kız yok kızım kış bebeğiydi sıkıldıkça bişeyler yiyodum şimdi sıcaktan canm bişey istemiyor eşim kızıyor bebeğe bakmıyosun sen diye 😂
Barbie77 Haftadayım 1 buçuk kilo aldım normalde dengeli sağlıklı protein ağırlıklı besleniyorum ama geçen hafta 2 gün annemde kalınca ipin ucu kaçtı maalesef kilo aldım 😅
Cansu-2600 Sevgixx 54 kilo ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum detay veriyim belki tavsiyede bulunursunuz 😁😁😁😁 Not evlendiğimde gerçekten 45 kiloydum 🙈🙈🙈🙈
ela2023 20kg aldım 39+3 ye doğurdum 11kg doğum sonrası pat diye gitti. Bir aydır sabit kaldım o 9 kg veremedim daha 😂