Kus95 Dfnsyn Salı günü 1029 du tekrar kan testi yaptırmadım cuma günü hastaneye gittim karından görüldü
Merve-metin Aylin52 keseyi ve bebeği görürsün canım kalp atışı için genelde 7.haftada çağırıyor doktorlar ben 7.haftada duydum kalp atışını
Pelinezmiram Cuma günü gidicem bende 6+2 keseyi gördük kalp atışını duybilirmiyim acaba onu merak ediyorm
Hilalsny 1159098263 5+0 bugün. Kasık ağrılarım oluyor biraz endişelendiriyor bu durum beni 4+3te 1664 çıktı beta hcg adetimin üstünden 3 gün geçmişti
noble1 Hilalsny 4+5deyim benim de üşütmüş gibi böyle arada sancı giriyor kasıklarıma ve vajinama, biraz tedirgin oluyorum🫠
Merve-metin Dfnsyn güzel artmış canım 1500 üzeri olduğunda kese gözüküyor canım bi kaç kere daha kan versen yeterli 🙏🏻 sağ sağlim bebeğini kucağına al canım 🙏🏻🥰
Aylin52 Merve-metin yaaa hadi hayırlısı ilki düşük oldu benim ikinci sağlıklı dünyaya getirdim çok şükür Buda boş kese mi diye acaba mı diyorum yarın rahatlıyacam inşallah
Bures48 1159098263 Bugün 5+6 olduk geçen çarşamba keseyi gördük bu perşembe bebişi görmek için gideceğiz idrara sıkışık gel bebeği görüp kalp atışını dinleyelim dedi ama kalp atışı için erken gibi geliyor inşallah duyarız tabii çok istiyorum 😮
deryakuralerturk Ece17- hayır geçen hafta salı günü benimde öyle gördük yarın tekrar gideceğim kalp atışını duymak için Allah’ın izniyle
Hilalsny noble1 benim ilk gebeliğimde de oluyordu böyle ağrılar ve düşük tehlikem vardı. O yüzden korkuyorum bende. Ama danvılar gebeliğin ilk aylarında çok doğalmış aşırı şiddetli olmadıkça
Glsm-ktl1 1159098263 baş dönmem çok fazla bugün keseyi görmek için gittik son reglime göre 5+0 ama ulturasyonda 5+4 çıktı keseyi gördük ama bebiş için haftaya çağırdı betam ilk ölçtüğümde bin küsürdü 6 gün sonra 13 bin küsürat çoğul gebelik olabilir mi ya
Merve-metin Glsm-ktl1 tek kese gördüyse tek bebektir canım ben ilk beta verdiğimde 24031 çıktı bende acaba çoğul gebelik mi diye korktum ama tek kese tek bebek vardı canım çoğul gebelik betadan anlaşılmazmış
Glsm-ktl1 Merve-metin ay içimi rahatlattın teşekkür ederim ilk gebeliğim kürtaj oldu bunda çok tedirginim her şeyden kıllanıyorum 10 gün sonrası için çağırdı kalbini duyarmıyım diye içim içimi kemiriyor
Edyynr Benim 5+4 de gözükmedi alttan bakınca keseyi gördü ama bebeği göremedi. 6+1 de bi kez daha bakılacak fakat bugün midem çok ağrıdı karnımda bi şişlik sertlik ve ağrı vardı. Sizlerde de oluyor mu ?
Glsm-ktl1 noble1 biraz salmamız lazım başka şeylere yoğunlaşmak lazım bu düşüncelerimiz bile zarar ama elimizde değil