Bihterrr evet bende farkettim sorunsuz hastalara tek bakiyor bende eskisehirde perinataloga gittim bana dediki iste serklaj atarsak kanama olur rahimde birikir o durumda senmi bebekmi seni tercih ederiz dedi bende olecekmiyim zannettim perinatalojide alayci bi tavirla güldü benim anlattığıma yok artik falan der gibisine boyle seyler yok dedi korkma gerilme dedi . Hatta sonrasinda yasin beye yazdim ben atarim dedi ama beni korktugfu icin eskisehirde yaptirdim ama surekli gel git beni yoruyor 10 15 gunde bir takibe gidiyorum ilac kullanimindan dolayi. Bende cuma gunune sehir hastanesinde kadin doguma sira aldim ki randevu acsinlar mustafa hocaya da ona takipli olayim birde özelde yasin beye gideyim her 2 yer takip etsin yasin hocayi övüyorlar riskli durumlara bakiyor diyorlar inşallah banada bakar. Ebru hocaya degerlerim düşük tahlil yapacakmisiniz ne kullanmam lazim dedinonu bile yapmadi git mustafa hocaya o bakar dedi . Onun korkusundan eskisehiee gidip hemen yaptirdim . Beni öldürüyordu ya sezaryanda ya dikişte doktorum gülmüştü anlatınca. Bende anladim ki sadece risksiz hamilelere bakiyor