Ebru hanımla asla uyuşamadım üst üste ilaç verip durdu bi süre sonra hangisine devam etcem hangisini bırakcam anlamadım durduk yere oksapar iğne verdi 20 gün kullan gel dedi . 20 gün sonra gittim şeker yüklemem de vardı. Şeker çıktı diye beni ağlattı çok kilo almışsın bebek 2 hafta önde iri bebek olcak vs diye. Oysa zaten ilk tarihini onlar yanlış girmişti hep iki hafta öndeydi devlette falan doğru tarihle ilerliyordu anlatıyorum inanmıyor. Odadan çıktım oksapar iğne aklıma geldi geri almadı içeri soramadım orda bıraktım yasin beye gittim. Ne oksapara ne diğer ilaçlara ihtiyacım varmış ne bebek ilerideymiş bi suyu fazlaymış onu da 1 haftada düzelttim. Ayrıca bi kanama yaşamıştım o zaman da doğal olarak hemen ona gittim alttan muayene etti hiç yorum yapmadı acilen perinatolojiye git o baksın dedi. Korktum tabii hemen gittim yalvar yakar muayene oldum adam güldü neden gönderdi yani riskli bişeyin yok olabilir dedi kan verdim enfeksiyon çıktı sadece. Ama yasin bey her durumunla ilgileniyor. Ama arkadaşlarım ebru hanımdan memnundu ben de memnun olcam diye zorladım ama yok😂