CokCahilsinKeskeOlsen elmaelmaelma Bunu ilk defa duydum saklayanları biliyordum ama ya mantıken zaten buzdolabında saklanmaz O da neden göbek bağı düşene kadar kuruyor yaşken alamayacağımıza göre göbeğinden kordon kanı için doğumdan sonra hemen alınır saklanacaksa Öyle saklanılır. Kendi buzdolabında saklayan varsa pes derim
elmaelmaelma CokCahilsinKeskeOlsen işte onu akıl edemiyorlar. Kurumuş da olsa donunca etkisi olacak diye düşünüyorlar🤷🏻♀️
TwoPearls Arenbade Büyük kızımın göbek bağını yanlışlıkla çöpe attım çöplere çok meraklı bu sefer iyi düşünmem lazım namusum gibi koruyorum 😂
Arenbade CokCahilsinKeskeOlsen kurtlanıcak ama bende saklamak istiyordum bunu duyunca bi yere gommek istedim🥺🥺
Pamuk Arenbade Nasıl kurtlanacak? Gazlı beze sarılı kupkuru parça,oğlumun hatıra kutusunda 5 aydır duruyor hicbisey olmadı.
CokCahilsinKeskeOlsen Arenbade 2 yıldır kurtlanmadi😁 hatta ben resmini atayım istersen bak kurtlumu Kurumuş et düşün hayvan eti olarak nasıl ki yenilir kurumuş et yapıp yiyorlar. Bu da bir nevi öyle kupkuru şey bilmeyen göbek bağı olduğunu anlamaz
SbLBrk İlkini umreye gondermistik giden vardi 2. İcin bilemiyorum nereye ya bi universitenin bahcesi yada eyup sultan olabilir 🥰
CokCahilsinKeskeOlsen Tutaste_ O da ne saçma işmiş kurumuş şey Ne farkeder buzluğa koysan koymasan 🤣🤣
Ygmr01 Arenbade teyzem 3 çocuğununda göbek bağını evde tutmuş. Gömmeye fırsatı olmamış. Çocuklar kapının dibindeki parka havuza bile çıkmak istemiyor hep evde durmak istiyorlar. Zorla çıkarmaya çalışıyor bir saat geçmeden ev diye tutturuyor ücüde😂 bence çok önemli bir konu bu dikkat edilmeli gömülen yere😂
Ebrulib atarliFrida Eyüpsultan camiine gömdüm dini bütün bireyler olmaları için bahçedeki büyük ağaç var gittiyseniz görmüşsünüzdür hatta genelde herkes oraya gömer ben gömerkende bir sürü çöbek bağı çıkmıştı 😂😂