emirtimr1 kızlar birkaç defa meyveli içmiştim zararlı olduğunu duyunca içmedim bir daha dün eşim sadesini aldı yani hiç içmediğimizden bilmiyoruz da tadı ekşimsi ve bir tık yoğun sanki bozulmuş gibi😂 sade kefir böyle birşey mi 😂😂
Mervealya1992 emirtimr1 kefir sıkıntılı yaa gecen aldım pütür püyürdü içi çöpe attım yenı aldım sımdıkı akışka. Bence akışkan olmalı ayran gibi olcak
myavocado emirtimr1 evet beklemiş ayran gibi 😅 sade içmekte zorlanırsanız, evde blenderda meyve ezip ekleyebilirsiniz, çilek, muz, kayısı güzel oluyor ☺️
elif475475 emirtimr1 içine kendiniz karadut özü alıp ekleyin ya da reçel ekleyin. Blender varsa muz badem ya da çilek falan meyvelerle tadlandırın. Bal ekleyin. Aslında baya alternatif var sadece içmek istemiyorsanız
emirtimr1 elamom24 26.07 askım son kullanma tarihi 😂 korkudan bir yudum alıp bırakmıştım artık tek dikişte içerim😂😂
Mervealya1992 emirtimr1 😂😂 ceviz yiyinn ben ilk kızımda kaşar peynırı yedım ama aşerıylrdun gecenın 3 ünde kalkıp kaşar yıyordum dusunun😂 meğersem kılo aldırıyormuş 38de 3500 dpgdu 40 a gıtse nolurfu bılmem😂😂bunda kaşar yıyesımm yok bende kefir ıcıyorumm ceviz yiyorum
emirtimr1 Mervealya1992 askım valla ceviz yiyorum da kaşar da market kaşarı yiyesi gelmiyor kefiri bi muzlayıp denicem😂😂
Tugbacaa emirtimr1 çok haklısınız karsa gittiğimde kaşar yemiştim sonra dedim ki ben daha önce kaşar yememişimm :) fiyatlar da çok uygundu, metinbey peynircilik kargoluyor artık hep ordan alıyorum tavsiye ederim :)
emirtimr1 elif475475 sadeyi denemedim tadı ve yapısı bozuk mu diye düşündürdğ aslında yarın içemezsem muzlayıp denicem😂
littlechick Ekerin kefirinin tadı bir tık daha iyi diğerlerine göre. Onu bi deneyin derim. Başka marka almıştım adını hatırlamıyorum dediğiniz gibi ekşi ekşiydi içememiştim. Ama ekerinkini içebilmiştim
elif475475 emirtimr1 yani açtıysanız da çok bekletmeyin bekledikçe daha ekşiyor 😅 ben kefiri kendim evde mayalıyorum. Hazırdan daha farklı oluyor evde yapınca. Ama buna alışkın değilseniz kendi yaptığınızı hiç içemezsiniz. Aslında en sağlıklı olanı kendinizin mayaladıgı. 🙃
myavocado elif475475 ay yoğurt ben de yapıyorum ama kefir denemedim hiç, çok istiyorum onu da kendim yapmak üşengeçlikten henüz deneyemedim 😅
emirtimr1 elif475475 maalesef pek yetenekli değilim o konularda 😂😂 yarın bi açılışı yapıp bir barkdak içicem😂😂
emirtimr1 Sema125 bende ilk meyvelisini içiyordum sadesinin önerildiğini duyunca bırakmıştım e şimdi artık hızla kilo aldığı dönemdeyiz o yüzden tekrar içeyim dedim 😂 tadı bana bozuk gibi gelfi hiç sade içmediğimden normalmiş o yüzden bir dikişte denicem😂😂
Tugbacaa Bu arada ben çok yeniyim 5 hafta 🤭 böyle bebeği besleyen besinleri ne zaman tüketmeye başlamak gerekiyor
emirtimr1 Tugbacaa yani ben açıkcası en başından yiyordum ama hiç gerek yokmuş ya😂 12. haftadan sonra abanmak daha iyi😂 sonra 34. hafta da tartı da +11 kilo görebilirsin😂😂
myavocado Busrab11 evde taze meyve katılmasından bahsetmiyor, markette direkt meyveli şekilde satılanlar var. Onlarda katkı maddesi, aroma verici, şeker, tatlandırıcı, renklendirici bilmem ne bir sürü zararlı katkı olduğu için sağlıklı değil.
emirtimr1 Busrab11 hanım efendinin de dediği gibi çok fazla katkı maddesi var o yüzden yararlı değilmiş