Booksandcats  kızlar 29+3üm benim göbeğim açılmadı sanki uzun süre sıkan bir pantolon giymişim de izi kalmış gibi hala arada çizgi var çok bişey de kalmadı ne zaman düzelecek bu göbek 🤣 tam yusyuvarlak hamile göbeği olmadı bi türlü
Tutaste_ Booksandcats olsun çatlmazsın enazından ne güzel benimki koca karı göbeği gibi yandan . Eşime diyorum kendimi posete koyup çöpe atsım var 🤦
bubuiledudu Booksandcats ayy benim de öyle ya burda yazmıştım ben de neden böyle diye henüz 20.hafta ama mide ayrı şiş alt göbek ayrı şiş tuhaf geliyor. Çok göbek de yok ben de kilo almadım sanki gazim var gibi göbeğim 🙈😅
Booksandcats Tutaste_ çatlarım muhtemelen ya daha doğuma var kilom da fazla 🥲 ben de eşime geçen gün foka benzedim diyorum olsun içinde bebek var ondan diyor 😅 halbuki desene adam hala güzelsin hoşssun diye
Tutaste_ Booksandcats ben köydeyken öküz baktım dedim bu erkeklere niye öküz deniyor şu öküze bi yakindan bakıyim.gittim geldim öküzü inceliyorum yeminle 😀😀😀 o işten başka kafası hiç bişeye basmıyor öküzün yemek ve o iş baska bi vasfı yok arada böğürüyodu hosuna gitmeyen bişey olursa . Dedim ki kendi kendime nekadarda benim kocam bu 😀😀 bunların topu öküz burda gördüğüm kadarıyla 😀😀
Booksandcats Tutaste_ 😂😂 güldürdün beni akşam akşam. Benim kocam yine ortalamaya göre iyidir hakkını yemiyim ama bir damar çekiyormuş mutlaka onu anladım bazen tutunca tutuyor 😂
Tutaste_ Booksandcats benimkide oyle iyisi iyi öküzlüğü tam öküz 😀 bırak karnın buyumesin gayet iyisin benim bi karnımın resmi var gere rüyalarına girer karşılatırmak için çekiyorum fecaat 😀
Booksandcats Hayallerim23 ay biz niye böyle olduk giyinikken sorun yok tam yuvarlak duruyor ama çıplakken 2 boğum 😅
Hayallerim23 Booksandcats ya bende hamilelik öncesi kiloluydum midem hep önde gibi duruyordu ondan herhalde , arkadaşlarım şey diyor dar giyme bak sıkıyor. Yok diyorum sıkma değil o 😅
Booksandcats Hayallerim23 ben de kiloluydum 2 kattı göbeğim dediğiniz gibi ben de onu düşündüm 😅 bana da aynı şeyi söylüyorlar ama yok yani sıkı da giymiyorum kocam da kızıyor bazen niye dar giydin diye 😂
Tutaste_ Booksandcats ahahahah bende atcak göz varmı 😀😀😀 çatlagımım çokk yok ince ince ama karnımda hep sivilceler var bi garip ya hiç beğenmiyorum kendimi suan diyorumya kendimi çöpe atasım var 😀
Af00 Booksandcats ay bilmiyorum inşallah değişmez diycemde bebek sığmıyor hissediyorum kaburgamın altına giriyor resmen 😂😂
Booksandcats Tutaste_ şansımı deniyim dedim 😂😂 ben de kendimi beğenmeme evresindeyim şu an doğumdan sonra inşallah çıtır olcaz 😂
Tutaste_ Booksandcats yok ya sen iyisin cidden. Ben daha 25 te boyleyiö senin haftanda nolcak ozaman 😀😀
Booksandcats Tutaste_ kız ben evlenirken 68 kiloydum düşük yapınca depresyon falan 85 oldum şimdi 96yım eski resimlerime bakınca üzülüyorum çok 😂
Tutaste_ Booksandcats aha ben evlenince 56 kiloydum köyde yedim tereyağı her yemegı tereyağıyla yapıyorlardı. Şuan 80 im 70le hamile kaldım 😀🤷🤷 oladar psikolojim bozukki kilo konusunda
Tutaste_ Booksandcats benim eski resimlerü gören şaşırıyor orda daha güzel bi kız var burda bir ayu var 😀😀
Booksandcats Tutaste_ bizim evde de tam giriş kapısının karşısında düğün fotoğrafımızın tablosu var gelen bi ona bakıyo bi bana bakıyo 😂 evin hanımı yok ben hizmetçisiyim buyrun diyorum 🤣🤣