Tutaste_ Fenerli6767 5 6 aya kadar soyleme boşver karnını gören öğrensin ben ıkıncıyı demiycem hiç hiç
Smyrmz Fenerli6767 ben hemen herkese söylemiştim Allah’ın izni ile bir şey olmadı çok şükür ama tavsiyemdir en azından göbek ve cinsiyet belli olmadı mı kimseye birsey söylemeyin kendi psikolojiniz için çok iyi olur 😊🌼
Tutaste_ Fenerli6767 ozaman boşver eşin bilsedr yeter emin ol kimse elini cebinede atmıyor ben bide biizmkilere erken soyledim hazırlık yapsınlar diyr. Afedersin götlerinde bişe değil işte torun bide 😀
Selcanmeral Fenerli6767 ben o konuda sabırsızım eşim kimseye söyleme dedi 2 gebeliğimde de öğrenir öğrenmez bütün yakınlarım öğrendi😁
Aylaa123 Fenerli6767 22 haftalığım ailem harici kimse bilmiyor cinsiyeti öğrendiğimde söylemiştim hamile oldugumu ailemede . Ama nazardan felan yada başka bişeydenn korktuğun için değil gerek görmedim öncesimde söylemeyi
Nakskdkdkd Fenerli6767 kendiniz bilirsiniz ama onlar kendi ailenizse digerleri de esinizin ailesi bence her ikiside hakediyo bilmeyi
biranne__ Fenerli6767 doktora gittikten sonra söyleyebilirsin kalp atışı faln duyduğunda yani yada 8. Hafta diyebilirim
Emel5805 Valla hiç kimseye söylemeyin insanın kafası o kadar rahat oluyor ki söyleyip napcaksiniz eşinizle.siz bilin yeter 😂😂
Civciv53 Fenerli6767 ilk gebeliğimde herkese o gün söyledi eşim 2-3 gün sonra düşürdüm bebeğimi ikincide de 19. Haftada kaybettim bebeğimi valla bu gebeliğimde 3 ay eşimin ailesine ve benim akrabalarıma söylemedik iyi kide öyle yaptım bence 3 ay söyleme