Sevcan62 Aleve 18 Ağustos sezeryan tarihi normal doğum tarihi 25 Ağustos ama net değil dedi doktorum herhangi bir durumda daha erken de alabilirim dedi
Babyycutee Sevcan62 18 Ağustos Pazar gününe geliyor özel hastanelerde haftasonu mesai ücretiyle çalışıyor çoğu yer sizinde öyle mi acaba Merakettim
Babyycutee SrpYlmz aynı gündeyiz bizde 🌼🌼 ama dediğiniz gibi sezeyim olacağı içi 15/20 arası dedi babada
SrpYlmz Babyycutee cuma günü isteyin doktorunuzdan öyle bişi varsa benimde 18 i olursa benimde pazar o zaman ama öyle bişi var mı haatanemde bilmiyorum nasıl yani dogum ucretine ek ücret mi vercez
Sevcan62 Babyycutee evet benim haftam pazar günleri yenileniyor diye doktor öyle bi tarih verdi ek olarak hafta sonu doktoru çağırırsam 7 bin ücreti var o yüzden hafta içi bir gün yapar sezeryanı
Babyycutee SrpYlmz en son 32+2 de gittim 3 hafta sonra çağırdı nst yapmak için doğum şekli belli olduğu için erken nstye sokmadı sanırım 34 35 de tekrar gidicem
SrpYlmz Aleve normalde 1 aydı yani 28 de gittim sonra 32 de en son 32 de gittim 10 gün sonraya çağırdı 32+5 im 33+2 de gidicem
deryaa_milena Aleve ben de 33+6 dayım. Bebeğim makat gelişmiş şuan ters olunca da doktorlar sezaryen tarihi veriyor mu bu haftalarda yoksa bekliyor mu dönmesini?
Umutmirzainci deryaa_milena sizle aynıyız hem hafta hem bebek duruşu..Doğumu başlatır bu duruş dedi ama ben tam tersi sanıyordum..
Hulo2105 Aleve 27. Haftamda aldım günü kendi isteğimle sezeryan olacak. Ama zaten bebiş makat geliş o da normal istemiyor herhalde 😂 şu an 33+2 yi. 38+5 15 Ağustosta kucağıma alıcam inşallah🌞🌹
Evhamlikurabiyeanne 33+5 im doktorum agustosun 7 si 38+0 da alacagim dedi ama muhtemelen devlet hastanesinde yapacagim dogumu o yüzden bilmiyorum belli olsa artik diyorum
deryaa_milena Umutmirzainci normal doğum yapabileceğinizi söyledi mi ya da dönebilir dedi mi 😁 normal doğum istiyorum daha vaktimiz de var inşallah döner bebişler 🙏🤗
Umutmirzainci deryaa_milena benim ilk gebelik sezeryan bu da sezeryan olacak ama erken gelebilir dedi..