Bebek35bebek Normal doğum yapabilmek için neler yapıyorsunuz kaçıncı ayda bişeyler yapmaya başladınız şuan 5.ayın son haftasındayım normal doğum yapmak istiyorum önerileriniz neler olur 🐣🌸
Alparslanmom__ Bebek35bebek yürüyüş yapabilirsiniz haftaniz erken DHA genelde 36 37 haftalarda Squat ördek yürüyüşü plates topu falan öneriyorlae çömelerek yer silme Ama haftaniza göre YouTube ta Simge duman ve elçin Demirel plates videoları var bakıp yapablirsnz tabiki doktorunuza danışın
Aylaa123 Bebek35bebek düzenli olarak hamile platesi yürüyüs yada hamile egzersizleri yapıp pelvik kaslarınızı güçlendirebilirsiniz normal doğum içinde kendinizi sartlamayın siz elinizden geleni yapın ama akışına bırakın sağlıkla doğsun bebiş
findiktan11 Bebek35bebek haftanız çok erken doktorunuz egzersiz yapacağınız zaman size söyler ben hamileliğin başlarında fazla yürüyüş yapmıştım bebek aşağı gelmiş düşük engellemek için iğne olmuştum. Çok abartmadan kendinizi yormadan yürüyüş yapın ama dinlenin mutlaka. Simdi 37.haftam bitti pilates yürüyüş ve hurma ilişki falan yapıyorum.
Bebek35bebek Aylaa123 tabiki kesinlikle şartlamıyorum bebiş için en sağlıklısı neyse o olacak ama normal doğum içinde ön hazırlık yapmak gerekiyor
RES Aylaa123 40+5 teyim. Egzersizler, bitki çayları, anans vs her şey yaptım. Salı günü 41. Haftada yatış verdi doktor suni ile başlatacak. Sizce daha beklenmeli m?
Bebek35bebek findiktan11 çok geçmiş olsun ben şimdiye kadar çok tembel hamilelik geçirdim sadece işim olduğu zaman yürüdüm artık biraz hareketlenmek istiyorum
Aylaa123 RES hayır beklenmemeli zaten zamanınızı doldurmussunuz bebeğin kakasını yeme ihtimali olabilir doktorunuz en uygun yöntemi seçer zaten şüpheniz olmasın bir hayırlı sağlıklı kolay bir doğumunuz olması dileğiyle 🌸
findiktan11 Bebek35bebek ben en baştan beri çalışıyorum çok aktiftim zaten ayrıca akşamları yürüyüş yapınca bebiş aşağı indi😀 o yüzden şimdilik dinlenin az az yürüyüş biraz dinlenme şeklinde ilerleyin. Başlangıç pilatesi yapın ağır olmasın ama
RES Aylaa123 amin inşallah, dualarınızı bekliyorum. Umarım suniyle kısa zamanda açılmam olur. Şu an 2 cmye yakın