Hulo2105 Alparslanmom__ evet oturduğum yerde kalp krizi geçiriyorum sanıyorum. Akciğerlere baskı yapıyor sanırım ya da fazla kan pompalanıyor anlamadım ama doktor normal demişti
sb17 Alparslanmom__ sırtımı bir yere dayadığımda oluyor en çok, hemen öne doğru oturuyorum rahat nefes alabilmek için
Sevcan62 Alparslanmom__ 28. Haftadan beri var çok sıkıntılı ya devamlı artarak gidiyo Allah yardımcımız olsun
Alparslanmom__ Hulo2105 aynen ya boğazımda kuruluk sürekli susuzluk hissi nefes alamazsın ya derinden alirsn öyle oluyor bazen bana siz kaç haftalıksnz?
Irmakabla Bende 2 gündür noluyor dıyordum aniden nefes almam zorlaşıyor kalp atışım düzensizleşiyor 😔 hareketleri de çok hızlı ve sert oluyor sığmıyor artık baskılar artıyor
Esule Rahim büyüdükçe diyafram 4cm kısalıyormuş kızlar. Ben doğum yaptım ama bu haftalarda ben de öyleydim. Konuşurken nefes nefese kalıyodum. Zor biliyorum ama Az daha sabredin 🌸
Esule Alparslanmom__ teşekkür ederim 🌸 benim birazz sıkıntılı oldu. Önce normal doğumu denedik bebeğim gelmek istemedi sezeryana döndük. Ebelerin tutumu hoş değildi kötğ bi deneyim oldu benim için.. Şükür sağ salim kavuştuk tek tesellim o. Sezeryan olcaksanz korkmayın ben öok korkuyodum her iki doğum şeklinden de. Genlde sezeryanı kötüliyolar hiç korkulcak bişy yok
Alparslanmom__ Sevcan62 amin inşallah 🙏 bakalm doğuma kadar neler çıkacak sağlıkla hayrlısi ile kucağımıza alalimda😊🙏🫄
Alparslanmom__ Esule benim önceliğim de normal doğum ama tabiki son ana kadar belli olmuyor doğumu bebekler belirliyor sağlıklı hayrlı nasl gelecekse öyle gelsin diyorum 🙏
Alparslanmom__ Esule tabi bu süreçte ebe doktorda önemli onların desteği morali falan şans işi işte insan bilemiyor ki bazı insanlarda hamile insana nasl davranması gerektiğini bilmiyor maalesef
Esule Alparslanmom__ doktorum doğuma kadar çok iyiydi ama doğumda hamile kalmasaydın bile dedi… Hatırlamak istemeyeceğim bi anı oldu onların yüzünden. Bu arada benim bebeğimin adı da Alparslan 🤭
Alparslanmom__ Esule AA neguzel oğlumun adaşı 💙🧿şimdi naslsnz iyimisinz bebisiniz nasl kaç aylık oldunuz?