elif475475 Rabiul vaka normal doğum yapacaklar hazır olsun bir sürü ebe gelip parmaklıyor doktorun parmaklaması ne ki 🤣
elif475475 Rabiul bir yerden sonra siz de salıyorsunuz zaten o kadar komik ki açın diyorlar açıyorsun yeter ki doğsun bitsin 😅
Rabiul umena Çarşamba son kontrol canım yara var bende eğer geçmezse sezaryen için gün verecek zaten geçecek gibi durmuyor muhtemelen cuma yada cumartesiye verir , cumaya verirse 38+5 oluyorum hayırlısı olsun 🤲🏻
Zeyyno_ Rabiul Benm ilk gebeligimde ne nişan ne şu hicbisey gelmedi ilişki sonrası sancım başlamıştı öyle doğum yaptım
Zeyyno_ Rabiul E zaten son haftalarda değilmisin doğum için doktorun bı süreden sonra deneyebilirsiniz diyebiliyor size bişey demedilermi
Zeyyno_ Rabiul Nsl belli değil bebeğin pozisyonuna göre eğer normal doğuma yatkinsa doktor söylüyor normalde üstelik 37+5 haftaliksiniz eğer bebeğin kilosu vs herşeyi iyiyse neden belirlenmediki
Seray11ay Rabiul Benim ilk gebelikte hastaneye gidip gelmekten çatı muayenesi yapılmaktan gelmişti 😅 3. Defa ebe muayene edince yine daha var sana diyince eve gönderdi evde gördüm yine gittim. Dedim artık beni eve gonderemezsin 😅 o gece sancı sancı sonra sabaha karşı doğurdum 🥹