gknlpln aslan1905_ 30. Hafta 13 kilo aldım 72 ile doğuma girerim heralde 😬 sonrasinda verilecek nur topu gibi 22 kg olur 🤰🏼🤰🏼
aslan1905_ Tutaste_ bu arada 1.5 ay da 10 kilo aldım 4 ay hiç almadım. Yatıştan sonra oldu 🥹 Aman sağlıklı olsunlar neydek veririz inşallah 🥲
deryaa_milena kuzeymom__ hahaha benim de doktor uzun süre gitmeyince beni tanıyamamış kilodan naptınız kendinize böyle dedi gülerek çok utanmıştım 😂
kuzeymom__ deryaa_milena yaa iyi bari bende yalnız değilmişim 😂😂 ay bide kocam yanımda kadın ciddi ciddi suratıma bakıyor nolmuş yaa diyorum çok komikti 😂
Hulya-003 aslan1905_ 32 hafta +8 kilo öbür gebeliklerimde toplam 25 kilo almışlığım olduğu için bu çok az geliyor bana🤣🤣
iremmmuyannn kuzeymom__ kaç kilo aldınız bende 52 ile kaldım 166 boy 63 kg 30.haftadayım ama dikkat ediyorum zayıflar daha fazla yağlanıyormus bebek için
kuzeymom__ iremmmuyannn 42 kiloydum hamile kaldığımda 🤭 53 üm şu an 161 boyum çok zayıftım beni tanımayanlar farketmiyor da tanıyanlar şok oluyor görünce. Doktorum biraz hızlı kilo aldın dikkat et dedi hayatım boyunca hiç dikkat etmedim ki bilmiyorum 🤷♀️
metemom_ aslan1905_ kaç kiloyla hamile kaldığına göre değişiyor o canım az kilo alanları kafaya takma
biranne__ aslan1905_ bu kilonun pazarı cuması mı var kız 😂 33. Haftadayım 12 kilo aldım halada alıyorum😀😀
Jasmine_can aslan1905_ 26 hafta 9 kilo ile bitti. Bu kadar alacağımı düşünmüyordum ama hiç kusmadım ve bulantım geçsin diye habire tuzlu yedim. İnşallah doğuma kadar 15 i geçmem.
Lilaaaaaa aslan1905_ 29+2 zaten kilolu hamile kalmıştım daha henüz almadim Yani 81 kg ile hamile kaldim 80 kiloyum boy 1.68