Lavinia1924 Gulsummmsen şimdilik gitmedik ama belki son aylarda geçis yapabiliriz özelde doğum yapmayı dusunmuyoda değilim
Hayal-umut Lavinia1924 bence saçma cnm ua eşlerin de hakkı sanki sonuçta bebekleri onlarda görmek istiyor
Nezahatozen bizim burdaki devlet hastanesinde 2. bi kişi giremiyor bende eşim için video çekmiştim kalbi için
Lavinia1924 nes94 kalabalık olma durumuna göre galiba canım bende ilk gidicrm ebe kalp atışlarını dinliycekmis Subatin başında da ilk tetanoz aşısıni olcam
Lavinia1924 Sltn03 18+4uz canım bizde ilk gdiicez sağlık ocağında kontroller yeni başlıyor tahlilleri felan istiyor bazen ebe kayıtlar a girmek için bende internetten yolluyorum
Vethekelif Sağlık ocağına giriyordu benim eşim ama devlet hastanesinde de giriyor yani belki Tunceli o yüzdendir hami büyük şehirler daha kalabalık oluyorsa
Lavinia1924 2kizannesi- bilmiyorum ki ya ama başka bi hastanede daha böyle eğitim arastirma var bide orda nasıldır bilmiyorum ama
2kizannesi- Lavinia1924 eğitim araştırma hastanesini bi araştır sor çevrende gitmiş olan illa ki vardır odaya iki üç kişi almaları çok saçma yani
ATC Lavinia1924 rica ederseniz girebilir zaten bi siz bi ebe oluyorsunuz oda da izin verir bence bi deneyin şansınızı 😊
Lavinia1924 Hayal-umut oo maşallah sizin az kalmış artık Rabbim kolaylıkla dogurmayi nasip etsin inşallah hayırlısiyla kucağına alirsin