Sevgi2727 Necmye-demir kadın doktorlar iyiydi gittiklerim kontrole ama doğumda erkek vardı kocam kızdı biraz bi dahakine mecbur Cengiz’e gitcem
Emine7865 Sevgi2727 bide yakınlarımızı içeri almılarmış tek kalıyomuşuz doğurana kadar senindemi oyle oldu apla
Necmye-demir Yaaa benim kocamdan sorunn yapar tabi hep erkekse . Bide normal mu sezeryanmi sence bacısı
Sevgi2727 Necmye-demir of bu kocalarımızdan çektiğimiz sanki ne varsa onlar da doktor sonuçta ama kıskanıyor işte 🥲 senin ilk gebeliğin heralde cnm doktorun karar veriyor çatı muayenesine göre ama yapabilirsen en iyisi normal bence
Emine7865 alyamm_33 varmı orda önerdiğiniz doktor ay valla kontrole gittim devlet hastanesi burunlarından kıl aldırmıyolar paramı verir özelde yaparım
Aise-nur alyamm_33 ben de bossan da yapacağım doltorum bu hafta oraya geçtiği için. Merak ediyorum iyi mi olacak nasıl bir hastane diye. Siz neleri iyi buldunuz bossanda?
2727dfne Necmye-demir Emine7865 sema iyiköşkere gidin kadın tercihinizss elife ve Dilara artık paraya doymuş
alyamm_33 Emine7865 tabiki murat yatman derim harikaaaa güler yüzlü sen sıkıntı alma diye dinliyo çözüm odaklı 34 haftalık bebeğim doğum yapicam orada💗
Necmye-demir Yaaaa Emine7865 yaaaaaaa oylemiymis odalar tek kişilik dediler sordum ben öyle deelmismi vay başıma özele gitmek şart oldu
alyamm_33 Emine7865 şaka gibi devlette ölsen ailen en son duyar sevmiyorum devlet ilk çocuk Hatem muhteşem di ikinci devlet halen travma kaldı şuan bossan düşünüyorum
alyamm_33 Necmye-demir ekonomi kötü ama canımızı da yerde bulmadık bütün bayanlar için geçerli ben devlette bir defa oldum hatırlamak bile istemiyorum