Sevgi2727 Ay gerçekten ben de orda doğum yaptım hep doktorlar erkek bi dahaki sefere cengiz gökçeke gidicem Necmye-demir
Sevgi2727 Necmye-demir ebeler çok iyiydi ama doktorlar hep erkek bence durumun varsa özelde ya da cengiz gökçekte yap
Sevgi2727 Necmye-demir kadın doktorlar iyiydi gittiklerim kontrole ama doğumda erkek vardı kocam kızdı biraz bi dahakine mecbur Cengiz’e gitcem
2727dfne Necmye-demir pelin pazarcıogluna gidiyorım cok iyi ilgili bi doktor ve kadın dogumda sürekli doktorlar nöbetçi oluyor dogumu şansınıza hangisi denk gelirse o yaptırıyor ben sezeryan olacağım icin doktorumun gününe aldırırım inşallah
Emine7865 Sevgi2727 bide yakınlarımızı içeri almılarmış tek kalıyomuşuz doğurana kadar senindemi oyle oldu apla
Necmye-demir Yaaa benim kocamdan sorunn yapar tabi hep erkekse . Bide normal mu sezeryanmi sence bacısı
Sevgi2727 Necmye-demir of bu kocalarımızdan çektiğimiz sanki ne varsa onlar da doktor sonuçta ama kıskanıyor işte 🥲 senin ilk gebeliğin heralde cnm doktorun karar veriyor çatı muayenesine göre ama yapabilirsen en iyisi normal bence
Emine7865 alyamm_33 varmı orda önerdiğiniz doktor ay valla kontrole gittim devlet hastanesi burunlarından kıl aldırmıyolar paramı verir özelde yaparım
Aise-nur alyamm_33 ben de bossan da yapacağım doltorum bu hafta oraya geçtiği için. Merak ediyorum iyi mi olacak nasıl bir hastane diye. Siz neleri iyi buldunuz bossanda?
2727dfne Necmye-demir Emine7865 sema iyiköşkere gidin kadın tercihinizss elife ve Dilara artık paraya doymuş
alyamm_33 Emine7865 tabiki murat yatman derim harikaaaa güler yüzlü sen sıkıntı alma diye dinliyo çözüm odaklı 34 haftalık bebeğim doğum yapicam orada💗