ela2023 sedef_kayakrts doktorunuz ne öneriyorsa öyle yapın riske bile bile atmayın. Ancak normal olur uygun derse tabiki deneyin🐥 iki doğumda güzel sonuçta kavuşuyoruz 🤍
-Tweety ela2023 ya acaba hangi hastanede doğum yaptınız ben ilk doğumumda suni sancı vermişlerdi 3 cm açıklığım varken ağrı kesici diye kandırmışlardı yetmeyip bide jilet vurup yamuk diktiler beni dikişlerim tutmadı şimdi 2. Ye hamileyim çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan gerçekten güzel bi hastane bulmak istiyorum
Zeyy_Iboo07 ela2023 sağlıkla büyütün 🙏🏼 çok güzel hikayeniz inşallah ben ve diger butun bekleyenlerde boyle bı dogum nasıp olur🙏🏼 hangı hastanede dogum yaptınız acaba ozel mı devletmı
Fatma_Melik16 ela2023 inşallah benimde öyle geçer öyle umut ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah geçmiş olsun 🥰
Dfgggg Ufff 2 kere okudum ve dua ettim inşallah benim ki de böyle olur diye .. 38. Haftadayım inşallah sizin ki gibi güzel geçer ve ben de hikayemi buraya yazarım . Sağlıkla, huzurla büyütün
ela2023 Dfgggg inşallahhh dilediğiniz gibi olur sabırsızlıkla sizin hikayenizi bekliyorum çok çok güzel dileklerim sizinle 🤎
Ebruuuliiiiiii ela2023 merhaba hayırlı olsun cok guzel doğum olmuş bende ilk gebeliğimi norml doğurdum dikişim vardı ama beni uyutup yapmadılar dikişi sizi uyutup mu yaptılar bu istegemi baglı oluyor özelde mi doğurdunuz acaba
ela2023 Ebruuuliiiiiii özelde doğurdum, özellikle sebebini sormadım kendim istemedim yani. Ama uyutmasalarda uyuşturuyolar diye biliyorum bütün hastanelerde. Çok kısa uyudum ben yatıp kalkmam bir oldu
ela2023 Senmsii F Senmsii evde 2 dakika bile olsa ördek yürüyüşü yap çömel ellerini ayak bileklerine koyup yürü. Duşun altında sıcak suda vakit geçir ben duşta da çömeldim belden aşağısına sıcak su tuttum hep. Yazdıkların dışında bunları yaptım bana da 20 mayıs son gün vermişti suni verecekti yoksa ,inat ettim 16 mayısta nasip oldu şükür 😊 inşallah şeninde çok güzel hikayen olur 👩🍼
Zeynt ela2023 ya bi arkadaşım bana hissediyorum sen sezeryan olcan diyor oysa ben en başından normal doğum istiyorum diyorum ona insan böyle zorbalık eder mi zaten hormonlar dan hassasız ve takıyorum herşeyi kafaya 🫠 bi tane iş arkdşm da folik asit kullandım diye topa tuttu
ela2023 Zeynt folik asiti bende kullandım. Kullanmamak çok zararlı asıl. Artık besinlerden eskisi gibi vitamin alınamıyor takviye almak o yüzden şart. İnşallah istediğin gibi bir doğum olur ve çok kolay geçer 🍀
Laz1 ela2023 Öyle güzel anlattın ki okurken duygulandım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bende normal doğumdan çok korkuyorum ama dediklerinle pozitif oldum 😍